Închide meniul

Ilie Dumitrescu se implică în ”războiul” dintre Ianis Hagi și Mirel Rădoi. Verdictul fostului internațional

Antena Sport Publicat: 14 octombrie 2020, 6:03

Reclamă
Ilie Dumitrescu se implică în ”războiul” dintre Ianis Hagi și Mirel Rădoi. Verdictul fostului internațional

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mirel Rădoi este selecționerul României

Ianis Hagi a trimis câteva înțepături către Mirel Rădoi, nemulțumit fiind de faptul că el și colegii săi au fost nevoiți să alerge după minge. Replica selecționerului nu a întârziat să apară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu a intervenit și el în acest conflict și consideră că ”organizarea de joc e vina antrenorului 100%”. Mister consideră totuși că mesajul lui Ianis nu a fost către Rădoi și susține că aceste declarații nu ar trebui transformate într-un conflict.

Ilie Dumitrescu: ”Organizarea de joc e vina antrenorului 100%”

Nu cred că mesajul lui Ianis a fost către Rădoi. După un insucces, după o exprimare nu foarte bună, ca jucător simți că există momente că alergi în gol. Rădoi vine cu statistica, anume că s-au pierdut foarte multe mingi, dar nu cred că e momentul să se transforme o declarație după joc într-un conflict. 

Au fost probleme cu organizarea de joc! Cine e vinovat? Tu, de aici, din studio? Organizarea e vina antrenorului 100%. Dacă aveam puțină organizare de joc, Islanda nu avea cum să ne surprindă. 

Dacă ei pot fi compacți, nu putem și noi să acoperim zonele mai bine? E mai greu să desfaci o echipă, decât să stai bine în apărare. Hai să fim mai mult în meci și să nu aibă adversarii 2-0 în minutul 20”, a declarat Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Reclamă

Ianis Hagi: ”Întrebați-l pe selecționer de ce nu am avut ocazii”

Despre faptul că nu am avut ocazii trebuie să-l întrebați pe selecționer! Alergi 4-5 minute după minge și când ai mingea la picior nu mai poți să faci nimic, îți pierzi energia, suflul, poți doar să scoți un fault”, a fost declarația lui Ianis Hagi după meciul cu Norvegia.

Mirel Rădoi i-a dat replica

Dacă jucătorii dau astfel de declarații, trebuie să le și probeze. Am primit raportul după meci. Când avem 19-20 de baloane pierdute, e normal că nu poți avea continuitate. Mingea e una singură, dacă nu o ai, înseamnă că e la adversar și trebuie să alergi după ea să o recuperezi.

Dacă nu îți place să o ții în momentul în care o ai, e clar că trebuie să alergi după ea. Sunt momente în care, dacă nu faci ce ai antrenat la antrenament, alergi și mai mult de 4-5 minute după minge”, a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă premergătoare meciului cu Austria.

Reclamă 4 / 0/3

În altă ordine de idei, România va juca în această seară, de la ora 21:45, cu Austria, într-o partidă care va putea fi urmărită în format live text pe AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment Vezi toate știrile
Citește și