Închide meniul

Război în sânul naționalei! Hagi s-a băgat și el. Rădoi, atac la tricolori: ”Jucători cu calitate tehnică foarte bună să nu poată să facă o preluare…”

Silviu Corneanu Publicat: 11 octombrie 2020, 20:13

Reclamă
Război în sânul naționalei! Hagi s-a băgat și el. Rădoi, atac la tricolori: ”Jucători cu calitate tehnică foarte bună să nu poată să facă o preluare…”

Zuma Press / Johann Groder via Hepta

Mirel Rădoi este selecționerul României

Selecționerul Mirel Rădoi a răbufnit la adresa tricolorilor după jocul cu Norvegia și susține că unii dintre aceștia nu știu să facă o preluare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucători cu calitate tehnică foarte bună să nu poată să facă o preluare sau să aibă o exprimare mai fericită la nivel de echipă… Sunt lucruri pe care ar trebui să le facem cu totul și cu totul altfel.

Nu-i acuz public pe jucători. Mi-e foarte rușine de cei care au văzut această partidă. Putem vorbi oricât de lucruri tactice, tehnice… un popor întreg a suferit o umilință”, a fost concluzia lui Mirel Rădoi după jocul din Norvegia.

Ianis Hagi, atac la Rădoi

De cealaltă parte, jucătorii, prin vocea lui Ianis Hagi, au acuzat tactica selecționerului.

Analizele se fac după meci și vor fi dureroase. Eu văd doar o singură soluție, să câștigăm următorul meci. Despre faptul că nu am avut ocazii trebuie să-l întrebați pe selecționer!

Reclamă

Alergi 4-5 minute după minge și când ai mingea la picior nu mai poți să faci nimic, îți pierzi energia, suflul, poți doar să scoți un fault.

Noi suntem la început de drum, cu noul selecționer. Probabil că încă nu am reușit să aplicăm pe teren ce ni se transmite de pe margine. A fost o diferență mare, supărarea este mare și să nu spun vreo prostie”, a declarat Ianis Hagi la Pro X.

Gică Hagi critică atitudinea lui Rădoi

Gică Hagi a intervenit și el în această dispută și critică faptul că Rădoi a predat armele. 

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să știi să construiești succesul, nu vine de azi pe mâine. Îți trebuie selecție, trebuie să știi să o faci. Cine nu e optimist cred că ar fi bine să ne despărțim. România a avut un lucru foarte clar”, a declarat Gică Hagi la Digi Sport.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan, învinsă de Lee Ho Ching. Meciul a fost LIVE în AntenaPLAY 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă Vezi toate știrile
Citește și