Închide meniul

Război în sânul naționalei! Hagi s-a băgat și el. Rădoi, atac la tricolori: ”Jucători cu calitate tehnică foarte bună să nu poată să facă o preluare…”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 11 octombrie 2020, 20:13

Război în sânul naționalei! Hagi s-a băgat și el. Rădoi, atac la tricolori: ”Jucători cu calitate tehnică foarte bună să nu poată să facă o preluare…”

Zuma Press / Johann Groder via Hepta

Mirel Rădoi este selecționerul României

Selecționerul Mirel Rădoi a răbufnit la adresa tricolorilor după jocul cu Norvegia și susține că unii dintre aceștia nu știu să facă o preluare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucători cu calitate tehnică foarte bună să nu poată să facă o preluare sau să aibă o exprimare mai fericită la nivel de echipă… Sunt lucruri pe care ar trebui să le facem cu totul și cu totul altfel.

Nu-i acuz public pe jucători. Mi-e foarte rușine de cei care au văzut această partidă. Putem vorbi oricât de lucruri tactice, tehnice… un popor întreg a suferit o umilință”, a fost concluzia lui Mirel Rădoi după jocul din Norvegia.

Ianis Hagi, atac la Rădoi

De cealaltă parte, jucătorii, prin vocea lui Ianis Hagi, au acuzat tactica selecționerului.

Analizele se fac după meci și vor fi dureroase. Eu văd doar o singură soluție, să câștigăm următorul meci. Despre faptul că nu am avut ocazii trebuie să-l întrebați pe selecționer!

Reclamă

Alergi 4-5 minute după minge și când ai mingea la picior nu mai poți să faci nimic, îți pierzi energia, suflul, poți doar să scoți un fault.

Noi suntem la început de drum, cu noul selecționer. Probabil că încă nu am reușit să aplicăm pe teren ce ni se transmite de pe margine. A fost o diferență mare, supărarea este mare și să nu spun vreo prostie”, a declarat Ianis Hagi la Pro X.

Gică Hagi critică atitudinea lui Rădoi

Gică Hagi a intervenit și el în această dispută și critică faptul că Rădoi a predat armele. 

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să știi să construiești succesul, nu vine de azi pe mâine. Îți trebuie selecție, trebuie să știi să o faci. Cine nu e optimist cred că ar fi bine să ne despărțim. România a avut un lucru foarte clar”, a declarat Gică Hagi la Digi Sport.

Recomandări
  • Jucătorii au criticat tactica lui Rădoi
  • Norvegia - România 4-0
  • Reacția lui Gică Hagi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și