Închide meniul

Ianis Hagi a răbufnit la adresa lui Rădoi, după dezastrul cu Norvegia: ”Supărarea este mare, nu vreau să spun vreo prostie!”

Silviu Corneanu Publicat: 11 octombrie 2020, 19:17

Reclamă
Ianis Hagi a răbufnit la adresa lui Rădoi, după dezastrul cu Norvegia: ”Supărarea este mare, nu vreau să spun vreo prostie!”

Zuma Press / AFP7 via Hepta

Ianis Hagi, în tricoul naționalei

Într-adevăr este un rezultat la care nu ne-am așteptat. Dezamăgirea este mare, dar simt că nu asta este fața noastră. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu siguranță. Am prins din nou o zi mai puțin bună și nu avem decât să ne uităm la următorul meci, suntem jucători de echipă națională. 

Analizele se fac după meci și vor fi dureroase. Eu văd doar o singură soluție, să câștigăm următorul meci. Despre faptul că nu am avut ocazii trebuie să-l întrebați pe selecționer! 

Alergi 4-5 minute după minge și când ai mingea la picior nu mai poți să faci nimic, îți pierzi energia, suflul, poți doar să scoți un fault”, a declarat Ianis Hagi la Pro X.

Ianis Hagi: ”Nu vreau să spun vreo prostie”

Dacă selecționerul Mirel Rădoi a predat armele, nu același lucru se poate spune și despre Ianis Hagi, care a fost susținut vehement și de tatăl său, Gică Hagi.

Reclamă

Noi suntem la început de drum, cu noul selecționer. Probabil că încă nu am reușit să aplicăm pe teren ce ni se transmite de pe margine. A fost o diferență mare, supărarea este mare și să nu spun vreo prostie. Suntem la început de drum și probabil înfrângerile astea ne vor face mai buni. Trebuie să producem rezultate pentru țară.

Fotbalul este un sport colectiv. Noi colectiv nu amjucat bine pentru că s-a simțit pe teren. Când colectiv nu joci bine, individual nu poți să dai randament. Avem jucători de calitate care pot să facă diferența”, a mai spus Ianis Hagi.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” Vezi toate știrile
Citește și