Închide meniul

Ianis Hagi a răbufnit la adresa lui Rădoi, după dezastrul cu Norvegia: ”Supărarea este mare, nu vreau să spun vreo prostie!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 11 octombrie 2020, 19:17

Ianis Hagi a răbufnit la adresa lui Rădoi, după dezastrul cu Norvegia: ”Supărarea este mare, nu vreau să spun vreo prostie!”

Zuma Press / AFP7 via Hepta

Ianis Hagi, în tricoul naționalei

Într-adevăr este un rezultat la care nu ne-am așteptat. Dezamăgirea este mare, dar simt că nu asta este fața noastră. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu siguranță. Am prins din nou o zi mai puțin bună și nu avem decât să ne uităm la următorul meci, suntem jucători de echipă națională. 

Analizele se fac după meci și vor fi dureroase. Eu văd doar o singură soluție, să câștigăm următorul meci. Despre faptul că nu am avut ocazii trebuie să-l întrebați pe selecționer! 

Alergi 4-5 minute după minge și când ai mingea la picior nu mai poți să faci nimic, îți pierzi energia, suflul, poți doar să scoți un fault”, a declarat Ianis Hagi la Pro X.

Ianis Hagi: ”Nu vreau să spun vreo prostie”

Dacă selecționerul Mirel Rădoi a predat armele, nu același lucru se poate spune și despre Ianis Hagi, care a fost susținut vehement și de tatăl său, Gică Hagi.

Reclamă

Noi suntem la început de drum, cu noul selecționer. Probabil că încă nu am reușit să aplicăm pe teren ce ni se transmite de pe margine. A fost o diferență mare, supărarea este mare și să nu spun vreo prostie. Suntem la început de drum și probabil înfrângerile astea ne vor face mai buni. Trebuie să producem rezultate pentru țară.

Fotbalul este un sport colectiv. Noi colectiv nu amjucat bine pentru că s-a simțit pe teren. Când colectiv nu joci bine, individual nu poți să dai randament. Avem jucători de calitate care pot să facă diferența”, a mai spus Ianis Hagi.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Norvegia - România 4-0
  • Ianis Hagi a fost titular cu nordicii
  • Hagi junior: ”Să-l întrebați pe selecționer de ce nu a avut ocazii”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și