Închide meniul

Mirel Rădoi, lovit din toate părțile. ”Bombardierul” Generației de Aur îl atacă pe selecționer: ”Este vinovat! A greșit, mi s-a părut prea mult”

Antena Sport Publicat: 11 octombrie 2020, 6:10

Reclamă
Mirel Rădoi, lovit din toate părțile. ”Bombardierul” Generației de Aur îl atacă pe selecționer: ”Este vinovat! A greșit, mi s-a părut prea mult”

Zuma Press / Johann Groder via Hepta

Mirel Rădoi este selecționerul României

Răducioiu e convins că Rădoi a greșit echipa în meciul cu Islanda. Mai mult, Răducioiu spune că și decizia de a face 3 schimbări la pauză a fost una eronată. În partida cu Islanda, Rădoi a înlocuit tot atacul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Răducioiu, despre Mirel Rădoi: "Este în mare parte vinovat"

"Nu a convins acest prim «11» pe care l-a ales Rădoi cu Islanda, cred că vor fi schimbări cu Norvegia. Cine va intra, va trebui să aibă o cu totul altă atitudine în joc. Atitudinea nu mi-a plăcut deloc în Islanda. Era un meci foarte important, esenţial pentru a ne da speranţe de a ne califica. Mă aşteptam mai mult de la Stanciu, de la Maxim, jucători care trebuie să tragă echipa după ei prin tehnica lor şi prin acţiunile lor individuale.

Se vorbeşte de un lider, nu îl avem. Liderul nu l-am găsit, nu există. Eu zic că liderii se nasc. Noi am avut lideri în echipă, am avut foarte mulţi în generaţia mea. I-am avut pe Gică Popescu, pe Gică Hagi, apoi generaţia lui Chivu, Mutu. 

Cât de vinovat este Mirel pentru situaţia actuală? Bineînţeles că întotdeauna antrenorul este de vină pentru o necalificare, este în mare parte vinovat pentru echipa pe care a făcut-o. E uşor acum să îl criticăm, dar el însuşi a declarat că e vinovat. A greşit cu siguranţă în alcătuirea echipei, a greşit şi în acea schimbare cu 3 atacanţi. Mi s-a părut prea mult”, a spus Răducioiu la Telekomsport.

 

Reclamă

 

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și