Închide meniul

Reacţia lui Ianis Hagi, după egalul României cu Irlanda de Nord: "Acesta e doar începutul"

Antena Sport Publicat: 5 septembrie 2020, 13:44

Reclamă
Reacţia lui Ianis Hagi, după egalul României cu Irlanda de Nord: "Acesta e doar începutul"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Ianis Hagi

Ianis nu a reuşit să îşi impună jocul în România – Irlanda de Nord 1-1. Mijlocaşul lui Rangers a fost primul schimbat de Mirel Rădoi şi, după meci, a avut parte de mai multe critici venite din partea oamenilor de fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La câteva ore după meci, Ianis Hagi a ţinut să transmită un mesaj prin care a arătat că nu este afectat de rezultat.  

"Nu am reușit sa obținem rezultatul pe care ni l-am dorit, dar acesta este doar începutul! Capul sus, avem un drum lung de parcurs!”, a scris Ianis Hagi pe reţelele de socializare. 

România – Irlanda de Nord 1-1. Deziluzie provocată de tricolori!

Mirel Rădoi a debutat cu stângul pe banca primei reprezentative, desi tricolorii au condus, iar oaspeţii au evoluat mai bine de o repriză în 10 oameni.

Reclamă

România a început foarte bine meciul. Tricolorii au deschis scorul în minutul 25 prin George Puşcaş. Lucrurile au mers din ce în ce mai bine pentru naţionala lui Rădoi.Deşi se afla în inferioritate numerică, Irlanda de Nord a egalat în minutul 86 prin Whyte.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:45 LIVE TEXTPSG – Borussia Dortmund 0-0. Prima finalistă a Ligii Campionilor se stabileşte la Paris 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului 21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 FotoGloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! Vezi toate știrile
Citește și