Închide meniul

O puşcă şi multe gloanţe oarbe! Reacţia lui George Puşcaş după debutul cu gol în mandatul lui Rădoi la echipa mare

Silviu Corneanu Publicat: 4 septembrie 2020, 21:41

Reclamă
O puşcă şi multe gloanţe oarbe! Reacţia lui George Puşcaş după debutul cu gol în mandatul lui Rădoi la echipa mare

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

George Puşcaş a deschis scorul în meciul cu Irlanda de Nord

George Puşcaş a fost autorul golului pentru tricolori şi a mai ratat alte câteva ocazii. Atacantul naţionalei consideră că jocul primei reprezentative a fost unul foarte bun şi doar ghinionul a făcut ca România să nu câştige meciul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

George Puşcaş: "Este supărător pentru toată lumea"

"Faptul bun este că ne-am creat ocazii. Am avut posesia, am fcut un joc bun. Este un rezultat nedrept. Trebuie să ne mobilizăm mai bine şi să stăm cu capul sus. Este supărtor pentru toată lumea să pleci doar cu un punct. Am dat totul. Astăzi nu ne-a ieşit şi sperăm ca meciul următor să facem un joc şi mai bun şi să câştigăm.

Am avut multe ocazii, puteam să marcăm mai mult. S-a terminat 1-1 şi trebuie să pelcăm cu capul sus, iar la următorul meci să marcăm mai mult. Trebuie să schimbăm faţa rezultatului, pentru că jocul a fost unul bun. Am atacat mereu şi am rămas cu mai puţini oameni în apărare", a declarat George Puşcaş la Pro TV.

George Puşcaş: "Toată lumea s-a pregătit perfect"

Puşcaş se gândeşte deja la meciul cu Austria, care se va disputa pe 7 septembrie şi speră ca România să câştige partida.  Atacantul este încântat de metodele lui Mirel Rădoi.

"Trebuie să luăm lucrurile pozitive de azi, iar la ora meciului să fim pregătiţi şi să sperăm că jocul de azi va fi răsplătit în meciul următor. 

Reclamă

A fost un cantonament bun cu Mirel Rădoi. Toată lumea s-a pregătit perfect şi este deranjant că azi am avut un meci bun şi nu am luat cele trei puncte. 

Singurul regret este că nu am luat cele trei puncte. Nu prea o să dorm după meciul acesta. Toată lumea a fost dezamăgită după meci", a mai spus Puşcaş.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și