Închide meniul

"Oamenii au aşteptări mai mari!" Selecţionerul Mirel Rădoi vorbeşte despre presiunea de la naţională şi cel mai dificil adversar al tricolorilor

Gal Dorin Publicat: 30 august 2020, 13:54

Reclamă
"Oamenii au aşteptări mai mari!" Selecţionerul Mirel Rădoi vorbeşte despre presiunea de la naţională şi cel mai dificil adversar al tricolorilor

Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Mirel Rădoi în timpul unei conferinţe de presă

Înainte celor două dueluri cu Irlanda de Nord şi Austria, selecţionerul a vorbit despre problemele de lot pentru dubla manşă şi despre cel mai puternic adversar din Nations League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi : "Oamenii au aşteptări mai mari dacă luăm cel mai buni jucători"

Rădoi a declarat că este normal că oamenii să aibă aşteptări mari de la echipă din moment ce selecţionata naţională strânge cei mai buni jucători ai ţării.

"Echipa naţională ia cei mai buni jucători de la echipele de club şi e normal ca şi echivalarea să fie diferită". (…)

"Oamenii au aşteptări mai mari dacă noi luăm cei mai buni jucători români, atât din fotbalul intern, cât şi din străinătate", a declarat selecţionerul.

"E clar că avem anumite probleme, dar asta nu vine din lipsa jucătorilor pe anumite poturi, ci din lipsa continuităţii. 

Reclamă

Mi-as fi dorit să joace mai mult unii dintre ei, cum ar fi fundaşii laterali. În această perioadă am avut mari probleme la postul de fundaş dreapta, s-au accidentat Chipciu, Cristi Manea.

Am apelat la Burcă pentru că, deşi este fundaş central, a făcut o figură frumoasă ca fundaş dreapta la CFR Cluj. Apoi, Hanca, un jucător cu o inteligenţă destul de ridicată şi care se poate adapta uşor la planul nostru de joc", a mai precizat Rădoi.

Mirel Rădoi vede Austria drept cel mai dificil adversar

"Eu cred că Austria este cea mai bună echipă. Din toat adversarele, am încercat să facem o analiză şi ne-a reieşit că şi pe analiza video, şi statistic, Austria este o echipă completă.

Reclamă 4 / 0/3

Între organizarea ofensivă şi defensivă este un echilibru, de aceea cred că este principala favorită la câştigarea grupei", a declarat selecţionerul în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la sediul FRF.

România – Irlanda de Nord se joacă vineri, 4 septembrie, de la 21:45, în format LiveText pe antenasport.ro

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:37 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu – Amir Hossein Hodaei e acum LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
Vezi toate știrile
Citește și