Închide meniul

VIDEO | Oscar Cordoba îl visează şi acum pe Gică Hagi. "Nici în ziua de azi nu ştiu cum a tras". "Torpila" Regelui din meciul cu Columbia rămâne unică

Dan Roșu Publicat: 7 iunie 2020, 12:50

Reclamă
VIDEO | Oscar Cordoba îl visează şi acum pe Gică Hagi. "Nici în ziua de azi nu ştiu cum a tras". "Torpila" Regelui din meciul cu Columbia rămâne unică

Guliver/gettyimages

Gică Hagi, la Campionatul Mondial din 1994

Cordoba dă vina şi pe faptul că sud-americanii nu au fost informaţi despre valoarea tricolorilor. Totuşi, acesta laudă felul incredibil în care "Regele" a lovit mingea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oscar Cordoba: "Nici în ziua de azi nu ştiu cum a tras"

"Am avut multe aşteptări de la acel meci cu România, dar prea puţine informaţii despre adversari. Un jurnalist m-a întrebat dacă ştiam cine este Hagi. Mi-au dat un carnet cu informaţii despre români. Ştiam că loveşte mingea puternic, dar nu şi felul în care o loveşte. 

Am văzut un videoclip, prost înregistrat, lovea mingea de pretutindeni. Când a trimis acel şut, mingea s-a înălţat, apoi a coborât. Nici în ziua de azi nu ştiu cum a tras", a spus fostul portar, pentru El Intransigente.

În Statele Unite, Generaţia de Aur a obţinut cea mai mare peformanţă a României la un Mondial. A ajuns în faza sferturilor de finală, unde a pierdut dramatic, la penalty-uri, în faţa Suediei. 

Gică Hagi a fost unul dintre cei mai buni oameni ai turneului. El a marcat trei goluri, câte unul cu Columbia (3-1), Elveţia (1-4) şi Argentina (3-2).

Reclamă

Intră aici pentru a vedea golul uriaş încris de Hagi contra Columbiei!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și