Închide meniul

Vlad Chiricheş, evoluţie excelentă în Serie A! Gazzetta dello Sport l-a recompensat cu cea mai mare notă după Genoa – Sassuolo 1-2

Dragoș Vasile Publicat: 9 mai 2021, 15:47 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:28

Reclamă
Vlad Chiricheş, evoluţie excelentă în Serie A! Gazzetta dello Sport l-a recompensat cu cea mai mare notă după Genoa – Sassuolo 1-2

profimediaimages.ro

Vlad Chiricheş, recompensat cu cea mai mare notă de Gazzetta dello Sport

Internaţionalul român a fost titular şi integralist în ultima victorie a lui Sassuolo, 2-1 cu Genoa. Raspadori a deschis scorul în minutul 16, iar Berardi a majorat avantajul, în minutul 66. Unicul gol al gazdelor a fost reuşit de Zappacosta, în minutul 85.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La final, Gazzetta dello Sport i-a acordat cea mai mare notă lui Chricheş. Fundaşul român a fost recompensat cu 6,5. La fel a primit şi Berardi, marcatorul golului de trei puncte.

"Din recuperarea sa a venit acțiunea care a dus la golul lui Raspadori. A păzit careul propriu cu intervenții excelente la momentul potrivit", au scris şi jurnaliştii de la tuttomercatoweb.com.

Sassuolo, cu gândul la cupele europene

În urma victoriei cu Genoa, echipa lui Roberto De Zerbi se află pe locul 7 (57 puncte), cu trei etape înaintea finalului de sezon. Sassuolo a înregistrat 15 victorii, 11 remize şi 9 înfrângeri şi se luptă cu AS Roma pentru locul de UEFA Conference League.

Reclamă

Răzvan Marin impresionează şi el în Serie A! A oferit o pasă de gol în minutul 1 în Benevento – Cagliari 1-3

Nu doar Vlad Chiricheş are prestaţii foarte bune. Răzvan Marin (24 ani) e şi el într-o formă de zile mari. După ce a reuşit un gol şi un assist în ultimul meci jucat, internaţionalul român a contribuit decisiv la o nouă reuşită a lui Cagliari.

Mijlocaşul i-a pasat decisiv lui Charalampos Lykogiannis în minutul 1 al meciului cu Benevento şi a ajuns la al cincilea assist din actualul sezon. A fost cel mai rapid gol reuşit de Cagliari în ultimii 16 ani.

Cagliari s-a impus cu 3-1 pe terenul lui Benevento şi a urcat pe locul 16, cu 35 de puncte. Echipa lui Răzvan Marin tremură în ultimele trei etape. Benevento este la 4 puncte în urmă, pe locul 18, primul care duce în Serie B.

Reclamă 4 / 0/3

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY! 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și