Închide meniul

Vlad Chiricheş, evoluţie excelentă în Serie A! Gazzetta dello Sport l-a recompensat cu cea mai mare notă după Genoa – Sassuolo 1-2

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 mai 2021, 15:47 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:28

Vlad Chiricheş, evoluţie excelentă în Serie A! Gazzetta dello Sport l-a recompensat cu cea mai mare notă după Genoa – Sassuolo 1-2

profimediaimages.ro

Vlad Chiricheş, recompensat cu cea mai mare notă de Gazzetta dello Sport

Internaţionalul român a fost titular şi integralist în ultima victorie a lui Sassuolo, 2-1 cu Genoa. Raspadori a deschis scorul în minutul 16, iar Berardi a majorat avantajul, în minutul 66. Unicul gol al gazdelor a fost reuşit de Zappacosta, în minutul 85.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La final, Gazzetta dello Sport i-a acordat cea mai mare notă lui Chricheş. Fundaşul român a fost recompensat cu 6,5. La fel a primit şi Berardi, marcatorul golului de trei puncte.

"Din recuperarea sa a venit acțiunea care a dus la golul lui Raspadori. A păzit careul propriu cu intervenții excelente la momentul potrivit", au scris şi jurnaliştii de la tuttomercatoweb.com.

Sassuolo, cu gândul la cupele europene

În urma victoriei cu Genoa, echipa lui Roberto De Zerbi se află pe locul 7 (57 puncte), cu trei etape înaintea finalului de sezon. Sassuolo a înregistrat 15 victorii, 11 remize şi 9 înfrângeri şi se luptă cu AS Roma pentru locul de UEFA Conference League.

Reclamă

Răzvan Marin impresionează şi el în Serie A! A oferit o pasă de gol în minutul 1 în Benevento – Cagliari 1-3

Nu doar Vlad Chiricheş are prestaţii foarte bune. Răzvan Marin (24 ani) e şi el într-o formă de zile mari. După ce a reuşit un gol şi un assist în ultimul meci jucat, internaţionalul român a contribuit decisiv la o nouă reuşită a lui Cagliari.

Mijlocaşul i-a pasat decisiv lui Charalampos Lykogiannis în minutul 1 al meciului cu Benevento şi a ajuns la al cincilea assist din actualul sezon. A fost cel mai rapid gol reuşit de Cagliari în ultimii 16 ani.

Cagliari s-a impus cu 3-1 pe terenul lui Benevento şi a urcat pe locul 16, cu 35 de puncte. Echipa lui Răzvan Marin tremură în ultimele trei etape. Benevento este la 4 puncte în urmă, pe locul 18, primul care duce în Serie B.

Reclamă 4 / 0/3

Recomandări
  • Vlad Chiricheş, cea mai mare notă în Gazzetta dello Sport
  • Sassuolo, cu gândul la cupele europene

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și