Închide meniul

Chelsea – Real Madrid | A surprins discursul lui Zinedine Zidane de pe Stamford Brigde. Ce le-a spus jucătorilor înainte de returul semifinalei Ligii Campionilor

Antena Sport Publicat: 5 mai 2021, 10:44

Reclamă
Chelsea – Real Madrid | A surprins discursul lui Zinedine Zidane de pe Stamford Brigde. Ce le-a spus jucătorilor înainte de returul semifinalei Ligii Campionilor

ProfimediaImages

Zinedine Zidane, discurs înainte de Chelsea - Real Madrid

"Trebuie să fim agresivi, pentru că Chelsea este obişnuită cu asta. Nu uitaţi să păstraţi mingea, să vă distraţi când aveţi mingea. Asta ne-a adus până aici", a spus Zidane, citat de emisiunea El Chiringuito.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chelsea – Real Madrid | Zinedine Zidane l-a pierdut pe Raphael Varane

Zinedine Zidane nu s-a bucurat decât puţin timp după ce a aflat că Sergio Ramos poate evolua în returul cu Chelsea, din semifinalele UEFA Champions League, care porneşte de la 1-1. Raphael Varane are probleme la muşchii adductori ai piciorului drept.  

"Galaticii" au emis un comunicat prin care anunţă accidentarea multiplului campion francez. "Varane a fost diagnosticat cu o accidentare la muşchii adductori de la piciorul drept", susţin spaniolii.

Chelsea – Real Madrid | Sergio Ramos, arma lui Zidane

Împotriva lui Chelsea, Ramos ar putea să fie arma secretă pentru Zinedine Zidane. Ultimele două eliminări ale lui Real Madrid din Champions League, împotriva lui Manchester City (2020) și Ajax (2019), s-au produs fără Sergio Ramos în teren.

Reclamă

”Sergio Ramos se antrenează alături de noi, iar asta înseamnă că poate juca. Vom vedea ce este de făcut atunci când vom alege jucătorii, dar Sergio este în formă și pregătit să intre pe teren”, a spus Zidane, înainte de duelul cu Chelsea.

Chelsea – Real Madrid | Echipele probabile

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen! „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” 14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali 14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 12:56 Schimbare uriașă împotriva rasismului din fotbal! Abuzurile pot fi acum reclamate de jucători printr-un mod inedit. Anunțul FIFA 12:50 VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet Vezi toate știrile
Citește și