Închide meniul

Dennis Man, ofertă de ultimă oră de la Trabzonspor! Parma ține de el cu dinții

Alexandru Ivan Publicat: 2 mai 2021, 16:15 / Actualizat: 20 iunie 2022, 16:00

Reclamă
Dennis Man, ofertă de ultimă oră de la Trabzonspor! Parma ține de el cu dinții

Dennis Man, primul gol la Parma

profimediaimages

Jurnaliștii de la Karadeniz scriu că Trabzonspor a înaintat deja o ofertă către Parma pentru Dennis Man. Potrivit sursei citate, Parma nu și-ar dori să-l piardă pe internaționalul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man, ofertă de la Trabzonspor

La reticența șefilor de la Parma, Trabzonspor a propus ca Dennis Man să vină în Turcia sub formă de împrumut, fără opțiune de cumpărare.

Parma ar fi refuzat și această propunere, dar turcii păstrează încă oferta deschisă. Dennis Man le-ar fi transmis șefilor Parmei că nu vrea să joace în Serie B.

Ca și retrogradată în eșalonul secund, Parma vrea să revină repede pe prima scenă a fotbalului italian. Pentru asta, patronul Kyle Krause vrea să păstreze în lot jucătorii de perspectivă, printre care și Man și Mihăilă.

14 meciuri a jucat Dennis Man în Serie A, reușind să înscrie 2 goluri. Românul are în cont și un assist. Transferat de la FCSB pentru 13 milioane de euro, Man este evaluat de Transfermarkt la 11 milioane de euro.

Reclamă

Dennis Man, pe lista Sevillei

Seviila vrea să profite de retrogradarea iminentă a Parmei și să-l astragă pe Dennis Man în Andaluzia. Spaniolii scriu că românul este printre favoriții celebrului Monchi. 

„Sevilla continuă să caute soluții pentru sezonul viitor. Echipa andaluză are ca obiectiv intrarea în Champions League și știe că are nevoie de un lot numeros pentru a putea face față tuturor competițiilor.

Sevilla a pus ochii pe Dennis Man. Jucătorul român este pe placul directorului sportiv, Monchi, care îl vede pe Man ca un pariu garantat pentru viitor”, au notat jurnaliștii iberici.

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Man mai are contract cu italienii de la Parma până în 2025. Nu există vreo clauză în înțelegere care i-ar permite să plece dacă echipa retrogradează. 

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova Vezi toate știrile
Citește și