Închide meniul

Dennis Man, ofertă de ultimă oră de la Trabzonspor! Parma ține de el cu dinții

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 mai 2021, 16:15 / Actualizat: 20 iunie 2022, 16:00

Dennis Man, ofertă de ultimă oră de la Trabzonspor! Parma ține de el cu dinții

Dennis Man, primul gol la Parma

profimediaimages

Jurnaliștii de la Karadeniz scriu că Trabzonspor a înaintat deja o ofertă către Parma pentru Dennis Man. Potrivit sursei citate, Parma nu și-ar dori să-l piardă pe internaționalul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man, ofertă de la Trabzonspor

La reticența șefilor de la Parma, Trabzonspor a propus ca Dennis Man să vină în Turcia sub formă de împrumut, fără opțiune de cumpărare.

Parma ar fi refuzat și această propunere, dar turcii păstrează încă oferta deschisă. Dennis Man le-ar fi transmis șefilor Parmei că nu vrea să joace în Serie B.

Ca și retrogradată în eșalonul secund, Parma vrea să revină repede pe prima scenă a fotbalului italian. Pentru asta, patronul Kyle Krause vrea să păstreze în lot jucătorii de perspectivă, printre care și Man și Mihăilă.

14 meciuri a jucat Dennis Man în Serie A, reușind să înscrie 2 goluri. Românul are în cont și un assist. Transferat de la FCSB pentru 13 milioane de euro, Man este evaluat de Transfermarkt la 11 milioane de euro.

Reclamă

Dennis Man, pe lista Sevillei

Seviila vrea să profite de retrogradarea iminentă a Parmei și să-l astragă pe Dennis Man în Andaluzia. Spaniolii scriu că românul este printre favoriții celebrului Monchi. 

„Sevilla continuă să caute soluții pentru sezonul viitor. Echipa andaluză are ca obiectiv intrarea în Champions League și știe că are nevoie de un lot numeros pentru a putea face față tuturor competițiilor.

Sevilla a pus ochii pe Dennis Man. Jucătorul român este pe placul directorului sportiv, Monchi, care îl vede pe Man ca un pariu garantat pentru viitor”, au notat jurnaliștii iberici.

Reclamă 4 / 0/3

Dennis Man mai are contract cu italienii de la Parma până în 2025. Nu există vreo clauză în înțelegere care i-ar permite să plece dacă echipa retrogradează. 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și