Închide meniul

VIDEO | Sergio Aguero, gol nebun în Crystal Palace – Manchester City 0-2! Echipa lui Guardiola e la un pas de titlu

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 mai 2021, 13:49

VIDEO | Sergio Aguero, gol nebun în Crystal Palace – Manchester City 0-2! Echipa lui Guardiola e la un pas de titlu

profimediaimages

Crystal Palace - Manchester City 0-2

Manchester City n-a lăsat loc de surprize cu Crystal Palace. La pauză a fost 0-0, dar Sergio Aguero a deblocat tabela cu o execuție de geniu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergio Aguero, gol nebun în Crystal Palace – Manchester City 0-2

Atacantul argentinian a primit o minge în careu de la Ferland Mendy. Balonul a sărit puțin, dar nu i-a pus probleme lui Aguero. Golgheterul all-time al lui City a rupt plasa porții lui Guaita.

VEZI AICI GOLUL ÎNSCRIS DE SERGIO AGUERO

A fost abia al doilea gol stagional în Premier League pentru Sergio Aguero, care mai are două reușite și în Champions League. Argentinianul a avut un sezon măcinat de accidentări, bifând doar 16 apariții în toate competițiile.

Aguero și-a anunțat deja plecarea de la Manchester City, despărțire care se va produce la vară. A petrecut 10 ani pe Etihad Stadium, reușind să câștige toate trofeele pe plan intern: 4 titluri în Premier League, 6 Cupe ale Ligii, 1 Cupă a Angliei. 

Reclamă

258 de goluri în 386 de meciuri jucate a reușit Aguero să inscrie pentru Manchester City, devenind cel mai bun marcator din istoria clubului. 

Manchester City, la un pas de titlu în Premier League

După victoria cu Crystal Palace, Manchester City a ajuns la 80 de puncte. Ocupanta locului secund, Manchester United, are numai 67 de puncte. "Diavolii" joacă duminică împotriva lui Liverpool.

În aceste condiții, o victorie a lui Liverpool în fața lui United ar face-o campioană pe Manchester City, cu 4 etape rămase de jucat. Ar fi al treilea titlu pentru Pep Guardiola și al șaptelea din istoria clubului. 

Reclamă 4 / 0/3

Guardiola a dus-o pe City și în semifinalele Champions League, acolo unde a învins-o cu 2-1 pe PSG în prima manșa. Returul se va disputa marți de la ora 22:00, LIVE TEXT pe AS.ro.
 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și