Închide meniul

VIDEO | Sergio Aguero, gol nebun în Crystal Palace – Manchester City 0-2! Echipa lui Guardiola e la un pas de titlu

Alexandru Ivan Publicat: 1 mai 2021, 13:49

VIDEO | Sergio Aguero, gol nebun în Crystal Palace – Manchester City 0-2! Echipa lui Guardiola e la un pas de titlu

profimediaimages

Crystal Palace - Manchester City 0-2

  • Crystal Palace - Manchester City 0-2
  • Sergio Aguero, gol de pus în ramă

Manchester City n-a lăsat loc de surprize cu Crystal Palace. La pauză a fost 0-0, dar Sergio Aguero a deblocat tabela cu o execuție de geniu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergio Aguero, gol nebun în Crystal Palace – Manchester City 0-2

Atacantul argentinian a primit o minge în careu de la Ferland Mendy. Balonul a sărit puțin, dar nu i-a pus probleme lui Aguero. Golgheterul all-time al lui City a rupt plasa porții lui Guaita.

VEZI AICI GOLUL ÎNSCRIS DE SERGIO AGUERO

Reclamă

A fost abia al doilea gol stagional în Premier League pentru Sergio Aguero, care mai are două reușite și în Champions League. Argentinianul a avut un sezon măcinat de accidentări, bifând doar 16 apariții în toate competițiile.

Aguero și-a anunțat deja plecarea de la Manchester City, despărțire care se va produce la vară. A petrecut 10 ani pe Etihad Stadium, reușind să câștige toate trofeele pe plan intern: 4 titluri în Premier League, 6 Cupe ale Ligii, 1 Cupă a Angliei. 

Reclamă

258 de goluri în 386 de meciuri jucate a reușit Aguero să inscrie pentru Manchester City, devenind cel mai bun marcator din istoria clubului. 

Manchester City, la un pas de titlu în Premier League

După victoria cu Crystal Palace, Manchester City a ajuns la 80 de puncte. Ocupanta locului secund, Manchester United, are numai 67 de puncte. "Diavolii" joacă duminică împotriva lui Liverpool.

În aceste condiții, o victorie a lui Liverpool în fața lui United ar face-o campioană pe Manchester City, cu 4 etape rămase de jucat. Ar fi al treilea titlu pentru Pep Guardiola și al șaptelea din istoria clubului. 

Reclamă 4 / 0/3

Guardiola a dus-o pe City și în semifinalele Champions League, acolo unde a învins-o cu 2-1 pe PSG în prima manșa. Returul se va disputa marți de la ora 22:00, LIVE TEXT pe AS.ro.
 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Premier League • 21 mart., 17:01
Un fost internaţional englez cu 4 titluri de campion în Premier League a spus ce se va întâmpla cu Radu Drăguşin în Anglia!
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală
Liga Campionilor • 15 mart., 14:04
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală! Real Madrid, văzută cu a treia şansă
Real Madrid - Manchester City, "şocul" din sferturile Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:37
Real Madrid – Manchester City, „şocul” din sferturile Champions League! Pep Guardiola revine pe Santiago Bernabeu