Închide meniul

Lionel Messi s-a dat de gol! Detaliul care nu va fi pe placul suporterilor Barcelonei. Care este următoarea sa destinație

Alexandru Ivan Publicat: 25 aprilie 2021, 7:37

Reclamă
Lionel Messi s-a dat de gol! Detaliul care nu va fi pe placul suporterilor Barcelonei. Care este următoarea sa destinație

profimediaimages

Lionel Messi, viitor incert la Barcelona

Lionel Messi a fost ofertat de peste tot. Manchester City și PSG sunt cluburile europene cu cele mai mari șanse să pună mâna pe semnătura starului argentinian, asta datorită puterii financiare nemăsurabile. Messi are și vianta MLS și pare cel mai dispus să accepte această alternativă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, oferte peste oferte

Inter Miami, echipă patronată de David Beckham, îi poate face o ofertă de nerefuzat lui Messi. Cum familia lui adoră Florida, argentinianul a cumpărat deja un aparament fabulos în Miami.

Lionel Messi a plătit 7.3 milioane de dolari pentru imobilul de 700 de metri pătrați, care are vedere 360 de grade deasupra regiunii South Beach, potrivit Marca. Apartamentul are și o terasă de 200.000 de metri pătrați și o pivniță cu 1000 de sticle de vin!

Presa internațională deja speculează că Messi a făcut achiziția monstruoasă ca să se pregătească din timp pentru transferul la Inter Miami. 

Lionel Messi: "Mi-ar plăcea să joc în SUA la un moment dat"

Fanii echipei lui Beckham au motive să spere. Argentinianul a declarat în trecut că și-ar dori să-și încheie cariera în MLS. 

Reclamă

"Mi-ar plăcea să joc în Statele Unite ale Americii la un moment dat, mereu a fost una dintre dorințele mele, dar nu știu ce se va întâmpla", spunea Lionel Messi la finalul anului trecut.

David Beckham a pus bazele lui Inter Miami în anul 2018. Formația din Florida a jucat pentru prima dată în MLS în sezonul precedent. Până acum, Gonzalo Higuain și Blaise Matuidi sunt cele mai importante vedete atrase de Beckham la Miami.

În sezonul trecut de MLS, Inter Miami a terminat pe locul 10 în conferința de Est. După două etape disputate în actuala stagiune, echipa lui Beckham este pe poziția a 5-a. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și