Închide meniul

"Proiectul Super Ligii este cea mai bună soluţie!" Florentino Perez, un nou răspuns pentru contestatari: "Fotbalul este afectat şi trebuie să ne adaptăm!"

Antena Sport Publicat: 24 aprilie 2021, 7:03

Reclamă
"Proiectul Super Ligii este cea mai bună soluţie!" Florentino Perez, un nou răspuns pentru contestatari: "Fotbalul este afectat şi trebuie să ne adaptăm!"

DPA Images / Andreas Gebert via Hepta

Florentino Perez

Preşedintele celor de la Real Madrid e de părere că fotbalul a fost puternic afectat din punct de vedere financiar. Proiectul Super Ligii Europei a fost suspendat după reacţiile vehemente care au apărut în toată lumea. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu este un plan prin care excludem cluburile și nu a fost construit pentru a afecta alte competiții. Proiectul Superligii este cea mai bună soluție posibilă, iar competiția a fost lansată pentru a ajuta fotbalul să iasă din criză. Fotbalul este serios afectat din punct de vedere financiar și trebuie să se adapteze la noua eră în care trăim.

Superliga nu afectează campionatele interne, iar obiectivul său este de a asigura mai mulți bani pentru cluburile de fotbal. Conceptul este de a genera mai mult interes pentru meciuri. Eu nu cred că UEFA a venit cu o soluție reală pentru această problemă, pentru că ceea au propus ei nu este nici măcar o îmbunătățire a modelului actual", a spus Florentino Perez pentru AS

Florentino Perez: "Nu putem să aşteptăm până în 2024"

Florentino Perez nu crede în soluţia propusă de UEFA pentru a scoate fotbalul din criză. Forul european a decis ca formatul Ligii Campionilor să se schimbe în 2024. 

"De asemenea, nici nu putem să așteptăm până în 2024. Noi vom încerca să rezolvăm această situație și să venim cu mai multe idei. Ceva trebuie făcut, pentru că persoanele cu vârstele cuprinse între 14 și 24 ani au abandonat fotbalul, li se pare plictisitor în comparație cu alte forme de divertisment. Sunt patru miliarde de microbiști în lume, iar jumătate dintre ei susțin cluburile din Superligă. Fotbalul este singurul sport global.

Reclamă

Realitatea este că meciurile de fotbal mai interesante și mai competitive aduc mai mulți bani. Iar asta va fi valabil pentru toți, nu doar pentru câteva echipe. Ligile naționale vor valora mai mult, iar noi vom avea la dispoziție sume majore de bani pentru solidaritate, o parte importantă a acestui proiect", a mai spus Perez. 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și