Închide meniul

Liverpool – Real Madrid 0-0 | "Galacticii" își continuă marșul spre al 14-lea trofeu. Zinedine Zidane, specialistul Champions League. "Știm să suferim. Încă nu am câștigat nimic!"

Alexandru Ivan Publicat: 14 aprilie 2021, 22:11

Reclamă
Liverpool – Real Madrid 0-0 | "Galacticii" își continuă marșul spre al 14-lea trofeu. Zinedine Zidane, specialistul Champions League. "Știm să suferim. Încă nu am câștigat nimic!"

profimediaimages

Zinedine Zidane, a patra semifinală Champions League cu Real Madrid

Real Madrid, cea mai titrată echipă din istoria Champions League, a făcut o demonstrație de forță în cele două manșe cu trupa lui Klopp. 13 trofee au madrilenii în competiţia stelelor, fiind urmaţi de AC Milan (7), Bayern Munchen (6) şi Liverpool (6). 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zinedine Zidane, după Liverpool – Real Madrid 0-0

"Am suferit, dar noi știm să suferim. În cele din urmă, ne-am îndeplinit obiectivul și ne-am calificat. Am controlat jocul. Chiar dacă au fost momente dificile pentru noi, cred că putem fi mândri de ceea ce am realizat.

Ceea ce trebuie să spun este că suntem cu toții împreună. Chiar dacă ni s-au întâmplat multe și am avut mulți jucători accidentați, încă suntem aici. Nu am câștigat încă nimic, dar suntem în cărți în ambele competiții. Echipa vrea mai mult! Ne vom odihni puțin acum și așteptăm semifinalele", a declarat Zinedine Zidane, citat de spaniolii de la AS.

Real Madrid are 23 meciuri consecutive cu gol marcat în fazele eliminatorii din Champions League. Ultimul meci în care nu a marcat a fost un 0-0 cu Manchester City, în semifinalele din 2016.

Reclamă

Zinedine Zidane, specialistul Champions League

Cu Zinedine Zidane antrenor, Real Madrid a fost eliminată o singură dată în fazele eliminatorii din Champions League. Se întâmpla în sezonul precedent, când madrilenii pierdut 2-4 cu Manchester City în "optimi". 

De asemenea, Zidane a devenit antronul francez cu cele mai multe calificări în semifinalele Champions League (4, toate pe banca lui Real Madrid). În precedentele trei cazuri, a cucerit trofeul. Arsene Wenger avea trei prezențe în semifinale cu Arsenal.

Reclamă 4 / 0/3

Real Madrid visează și la titlul în La Liga. "Galacticii" au câștigat și derby-ul cu eterna rivală, Barcelona, scor 2-1, și au moral maxim înaintea finalului de sezon. 

Autocarul lui Real Madrid, vandalizat de fanii lui Liverpool

Suporterii lui Liverpool au făcut tot posibilul ca echipa lor să meargă mai departe. Aceștia au  ieşit în număr mare pe străzi pentru a-i întâmpina pe spanioli. 

Au aprins torţe în momentul în care autocarul favoriţilor a trecut prin dreptul lor. În schimb, când şi-a făcut apariţia cel al Realului, au aruncat cu pietre şi au huiduit copios.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și