Închide meniul

Liverpool – Real Madrid 0-0 | "Galacticii" își continuă marșul spre al 14-lea trofeu. Zinedine Zidane, specialistul Champions League. "Știm să suferim. Încă nu am câștigat nimic!"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 aprilie 2021, 22:11

Liverpool – Real Madrid 0-0 | "Galacticii" își continuă marșul spre al 14-lea trofeu. Zinedine Zidane, specialistul Champions League. "Știm să suferim. Încă nu am câștigat nimic!"

profimediaimages

Zinedine Zidane, a patra semifinală Champions League cu Real Madrid

Real Madrid, cea mai titrată echipă din istoria Champions League, a făcut o demonstrație de forță în cele două manșe cu trupa lui Klopp. 13 trofee au madrilenii în competiţia stelelor, fiind urmaţi de AC Milan (7), Bayern Munchen (6) şi Liverpool (6). 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zinedine Zidane, după Liverpool – Real Madrid 0-0

"Am suferit, dar noi știm să suferim. În cele din urmă, ne-am îndeplinit obiectivul și ne-am calificat. Am controlat jocul. Chiar dacă au fost momente dificile pentru noi, cred că putem fi mândri de ceea ce am realizat.

Ceea ce trebuie să spun este că suntem cu toții împreună. Chiar dacă ni s-au întâmplat multe și am avut mulți jucători accidentați, încă suntem aici. Nu am câștigat încă nimic, dar suntem în cărți în ambele competiții. Echipa vrea mai mult! Ne vom odihni puțin acum și așteptăm semifinalele", a declarat Zinedine Zidane, citat de spaniolii de la AS.

Real Madrid are 23 meciuri consecutive cu gol marcat în fazele eliminatorii din Champions League. Ultimul meci în care nu a marcat a fost un 0-0 cu Manchester City, în semifinalele din 2016.

Reclamă

Zinedine Zidane, specialistul Champions League

Cu Zinedine Zidane antrenor, Real Madrid a fost eliminată o singură dată în fazele eliminatorii din Champions League. Se întâmpla în sezonul precedent, când madrilenii pierdut 2-4 cu Manchester City în "optimi". 

De asemenea, Zidane a devenit antronul francez cu cele mai multe calificări în semifinalele Champions League (4, toate pe banca lui Real Madrid). În precedentele trei cazuri, a cucerit trofeul. Arsene Wenger avea trei prezențe în semifinale cu Arsenal.

Reclamă 4 / 0/3

Real Madrid visează și la titlul în La Liga. "Galacticii" au câștigat și derby-ul cu eterna rivală, Barcelona, scor 2-1, și au moral maxim înaintea finalului de sezon. 

Autocarul lui Real Madrid, vandalizat de fanii lui Liverpool

Suporterii lui Liverpool au făcut tot posibilul ca echipa lor să meargă mai departe. Aceștia au  ieşit în număr mare pe străzi pentru a-i întâmpina pe spanioli. 

Au aprins torţe în momentul în care autocarul favoriţilor a trecut prin dreptul lor. În schimb, când şi-a făcut apariţia cel al Realului, au aruncat cu pietre şi au huiduit copios.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia Vezi toate știrile
Citește și