Închide meniul

Alex Mitriţă şi-a decis viitorul! Neplătit de luni bune de Al-Ahli, internaţionalul român a luat decizia finală

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 aprilie 2021, 15:37

Alex Mitriţă şi-a decis viitorul! Neplătit de luni bune de Al-Ahli, internaţionalul român a luat decizia finală

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Alex Miriţă şi-a decis viitorul

Neplătit de trei luni, Mitriţă voia să plece cu orice preţ de la Al-Ahli. Acesta a trimis o scrisoare oficială clubului în care cerea încheierea contractului. Totuşi, situaţia s-a schimbat, iar internaţionalul român va continua în Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnaliştii de la arriyadiyah scriu că oficialii din conducerea clubului i-au achitat un salariu dintre cele restante, iar Mitriţă a fost de acord să îşi eşaloneze datoriile. Astfel, fosta vedetă a Craiovei va continua sub comanda lui Reghe la Al-Ahli. 

Cotat de site-urile de specialitate la 7 milioane de euro, Mitriţă a bifat în acest sezon 20 de apariţii pentru Al-Hilal, în toate competiţiile, reuşind să înscrie 4 goluri şi să ofere 5 pase decisive.

Laurențiu Reghecampf, debut de coșmar la Al Ahli! Echipa lui era condusă cu 0-3 după 28 de minute. Cât s-a terminat

Laurențiu Reghecampf a debutat cu stângul la noua sa echipă, Al Ahli. Alexandru Mitriță a fost doar rezervă la Al Ahli, care a avut o primă repriză de coșmar. Al Raed a înscris de trei ori în până la finalul primei jumătăți de oră. "Dubla" lui El Berkaoui și golul lui Djoum au răpus apărarea echipei lui Laurențiu Reghecampf.

Reclamă

"Reghe" a luat atitudine la pauză. L-a introdus în teren pe Mitriță, iar Al Ahli a reușit să reducă din handicap, grație reușitelor lui Aseri și Al Somah. A fost însă insuficient pentru echipa lui Reghecampf, care s-a văzut învinsă cu 2-3.

După acest rezultat, Al Ahli a rămas pe locul 7 în Arabia Saudită. Echipa lui "Reghe" și Mitriță este la 13 puncte în spatele liderului Al Hilal. În runda următoare, Al Ahli va juca cu Al Tawoon. De cealaltă parte, Al Raed a urcat pe locul 8, cu 32 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” Vezi toate știrile
Citește și