Închide meniul

Inter – Cagliari 1-0. Răzvan Marin, lăudat după confruntarea cu liderul din Serie A: "Prezenţa sa a fost esenţială"

Dragoș Vasile Publicat: 11 aprilie 2021, 14:42

Reclamă
Inter – Cagliari 1-0. Răzvan Marin, lăudat după confruntarea cu liderul din Serie A: "Prezenţa sa a fost esenţială"

profimediaimages.ro

Răzvan Marin, dorit de Lyon

Inter s-a impus la limită în duelul cu Cagliari, 1-0. Darmian a marcat golul victoriei pentru formaţia lui Antonio Conte, iar "nerazzurri" continuă cursa pentru titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul meciului, prestaţiile fotbaliştilor au fost analizate de jurnaliştii italieni. Notat cu 6, Răzvan Marin a fost lăudat de aceştia, care susţin că prezenţa sa pe teren a fost esenţială pentru sardinieni, care se luptă pentru evitarea retrogradării.

"Răzvan Marin a făcut legea la mijlocul terenului, a schimbat des poziția cu Nainggolan. A făcut și munca de jos, iar prezența sa în centrul terenului a fost esențială", notează jurnaliştii de la tuttomercatoweb.com.

Răzvan Marin este cotat de site-urile de specialitate la 12 milioane de euro. În actualul sezon, mijlocaşul a bifat 30 de apariţii în Serie A, reuşind să înscrie un gol şi să ofere 3 pase decisive.

Răzvan Marin a rupt tăcerea! Adevărul din spatele perioadei de coșmar de la Ajax. "Ten Hag a făcut alte alegeri"

Răzvan Marin impresionează în Serie A, însă nu își explică de ce nu s-a adaptat la Ajax. "Lăncierii" îl transferau în 2019 de la Standard Liege pentru 12,5 milioane de euro. Ar fi trebuit să fie unul dintre oamenii de bază al lui Erik Ten Hag, dar a prins doar 17 partide în toate competițiile.

Reclamă

"Experiența de la Ajax a fost pozitivă, dar nu a fost simplă. Am jucat în primele cinci-șase meciuri, iar apoi nu știu ce s-a întâmplat. Nu am fost în cea mai bună formă, iar Ten Haag a făcut alte alegeri. Apoi a fost dificil să mai joc", a explicat Răzvan Marin, potrivit calcionews24.com.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și