Închide meniul

Inter – Cagliari 1-0. Răzvan Marin, lăudat după confruntarea cu liderul din Serie A: "Prezenţa sa a fost esenţială"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 aprilie 2021, 14:42

Inter – Cagliari 1-0. Răzvan Marin, lăudat după confruntarea cu liderul din Serie A: "Prezenţa sa a fost esenţială"

profimediaimages.ro

Răzvan Marin, dorit de Lyon

Inter s-a impus la limită în duelul cu Cagliari, 1-0. Darmian a marcat golul victoriei pentru formaţia lui Antonio Conte, iar "nerazzurri" continuă cursa pentru titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul meciului, prestaţiile fotbaliştilor au fost analizate de jurnaliştii italieni. Notat cu 6, Răzvan Marin a fost lăudat de aceştia, care susţin că prezenţa sa pe teren a fost esenţială pentru sardinieni, care se luptă pentru evitarea retrogradării.

"Răzvan Marin a făcut legea la mijlocul terenului, a schimbat des poziția cu Nainggolan. A făcut și munca de jos, iar prezența sa în centrul terenului a fost esențială", notează jurnaliştii de la tuttomercatoweb.com.

Răzvan Marin este cotat de site-urile de specialitate la 12 milioane de euro. În actualul sezon, mijlocaşul a bifat 30 de apariţii în Serie A, reuşind să înscrie un gol şi să ofere 3 pase decisive.

Răzvan Marin a rupt tăcerea! Adevărul din spatele perioadei de coșmar de la Ajax. "Ten Hag a făcut alte alegeri"

Răzvan Marin impresionează în Serie A, însă nu își explică de ce nu s-a adaptat la Ajax. "Lăncierii" îl transferau în 2019 de la Standard Liege pentru 12,5 milioane de euro. Ar fi trebuit să fie unul dintre oamenii de bază al lui Erik Ten Hag, dar a prins doar 17 partide în toate competițiile.

Reclamă

"Experiența de la Ajax a fost pozitivă, dar nu a fost simplă. Am jucat în primele cinci-șase meciuri, iar apoi nu știu ce s-a întâmplat. Nu am fost în cea mai bună formă, iar Ten Haag a făcut alte alegeri. Apoi a fost dificil să mai joc", a explicat Răzvan Marin, potrivit calcionews24.com.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și