Închide meniul

Real Madrid – Liverpool 3-1 | Jurgen Klopp, enervat de arbitraj. "A fost ceva personal". Întrebarea care l-a făcut să râdă şi cum l-a supărat pe Zidane

Antena Sport Publicat: 7 aprilie 2021, 6:38

Reclamă
Real Madrid – Liverpool 3-1 | Jurgen Klopp, enervat de arbitraj. "A fost ceva personal". Întrebarea care l-a făcut să râdă şi cum l-a supărat pe Zidane

profimediaimages

Jurgen Klopp a acuzat arbitrajul după Real Madrid - Liverpool 3-1, din turul sferturilor Champions League

Jurgen Klopp a acuzat în termeni duri neacordarea unui fault la Sadio Mane după o intervenţie a lui Lucas Vasquuez. Momentul a avut loc la faza în care Real Madrid a marcat pentru 2-1. Klopp a mers direct la arbitru la finalul partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid – Liverpool 3-1 | Jurgen Klopp: "Nu înţeleg ceea ce a făcut arbitrul"

"Nu înţeleg ceea ce a făcut arbitrul (n.r. Felix Brych). Pentru mine, a fost ceva personal. A fost un fault clar, iar el a tratat faza ca şi cum a fost o simulare. Din acel moment, de câte ori Sadio a căzut nu a primit nimic. Nu este corect. Asta i-am spus arbitrului după meci. Că eu consider că a fost incorect cu Sadio", s-a plâns Klopp, la conferinţa de presă.

Klopp şi-a certat şi jucătorii şi a precizat că nu arbitrul a pierdut meciul"Nu meritam să câştigăm. Trebuie să fiu sincer. Nu am jucat destul de bine pentru a realiza aşa ceva. Asta e prima mea îngrijorare. Mai ales în prima repriză nu am jucat un fotbal bun", a spus antrenorul german.

Real Madrid – Liverpool 3-1 | Jurgen Klopp: "Mai avem o şansă"

Klopp speră într-o revenire uluitoare, cum s-a întâmplat cu Barcelona, în 2019, când Liverpool a cucerit trofeul. "Mai avem o şansă. Dar trebuie să jucăm un fotbal mult mai bun. Acum câţiva ani, când am pierdut 3-0 cu Barcelona, am jucat un super-meci (n.r. pe Camp Nou). Asta e diferenţa. În seara asta (n.r. aseară), nu am făcut aşa ceva. Dar putem juca mult mai bine", a comentat Klopp. 

Una dintre întrebările primite l-a amuzat pe antrenorul german. "E interesant. Mai întâi spui că nu ştii ce plan am avut, apoi crezi că am schimbat planul. Am schimbat în a doua repriză planul pe care nu l-am avut în prima repriză (n.r. râde)", a declarat Klopp. 

Reclamă

Real Madrid – Liverpool 3-1 | Jurgen Klopp i-a supărat pe spanioli

Şi Klopp a avut o exprimare cu care şi-a atras critici. "Ăsta e un teren de antrenament", a spus înaintea partidei, citat de Marca. Meciul cu Real s-a jucat pe arena "Alfredo Di Stefano", pentru că Santiago Bernabeu este în reconstrucţie.

"Nu o să comentez de spune el. Acesta este stadionul nostru şi noi suntem mândri că jucăm pe stadionul Alfredo Di Stefano", i-a replicat, la finalul partidei, Zinedine Zidane. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” Vezi toate știrile
Citește și