Închide meniul

Florin Niță, cadou ideal din partea șefilor de la Sparta Praga! Românul a fost implicat într-un meci nebun, cu 9 goluri

Alexandru Ivan Publicat: 4 aprilie 2021, 5:25

Reclamă
Florin Niță, cadou ideal din partea șefilor de la Sparta Praga! Românul a fost implicat într-un meci nebun, cu 9 goluri

Zuma Press / Slavek Ruta via Hepta

Florin Niță, veste mare la Sparta Praga

Actuala înțelegere a lui Florin Niță cu Sparta Praga expiră la vară. Românul își va prelungi contractul pentru următoarele două sezoane. Deși a început ca rezervă acest sezon, Niță a devenit titular incontestabil la fosta campioană a Cehiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Niță, titular într-un meci nebun

Vestea noului contract a venit după meci nebun pentru Florin Niță. S-au marcat în total 9 goluri, dar s-a terminat cu bine pentru român. Portarul de 33 de ani a fost titular în Sparta Praga – Teplice 7-2. 

În ciuda victoriei categorice, Nița și Sparta Praga sunt departe de Slavia lui Nicolae Stanciu. Echipa portarului român are de recuperat 13 puncte față de liderul din Cehia.

Florin Niță a jucat 19 partide în acest sezon pentru Sparta Praga, în toate competițiile. De-a lungul acestor meciuri, fostul portar de la FCSB a încasat numai 18 goluri. 9 dintre dispute au fost făra gol primit.

Niță este la Sparta Praga din ianuarie 2018. Cehii îl transferau atunci pentru 1,35 milioane de euro. Alături de Sparta, Niță a cucerit Cupa Cehiei în sezonul precedent. 

Reclamă

Florin Nița, lăudat de marele Manuel Neuer

Niță a fost cel mai bun om al naționalei în cele trei meciuri din calificările pentru CM 2022. Cel mai tare meci l-a făcut împotriva Germaniei, când a scos 8 șuturi ale nemților. Chiar și marele Neuer a rămas impresionat de fostul portar de la FCSB.

"Cred că trebuie să închidem meciul mai devreme. Trebuia doar să înscriem al doilea gol, poate chiar şi al treilea, pentru a avea liniște pe final. Dar trebuie să îl felicit pe omologul meu, care a rezistat foarte bine!", a spus Manuel Neuer, după România – Germania 0-1, citat de Kicker.

La echipa națională, Niță are 4 selecții. A debutat în septembrie 2017, într-un amical cu Turcia. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și