Închide meniul

UPDATE. Imagini șocante! Ultrașii lui Athletic Bilbao au făcut dezastru înainte de finala Cupei Spaniei. Real Sociedad a câştigat trofeul

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 aprilie 2021, 20:19

UPDATE. Imagini șocante! Ultrașii lui Athletic Bilbao au făcut dezastru înainte de finala Cupei Spaniei. Real Sociedad a câştigat trofeul

profimediaimages

Scandal la finala Cupei Spaniei

Update: Real Sociedad a câştigat cu 1-0 finala Cupei Spaniei contra lui Athetic Bilbao. Mikel Oyarzabal a marcat singurul gol al partidei, din penalty, în minutul 63.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştirea iniţială

Athletic Bilbao joacă două finale de Copa del Rey în decurs de 10 zile. Prima este chiar împotriva rivalilor locali, Real Sociedad. Ultrașii lui Bilbao au vrut să profite la maxim de acest context.

Incidente violente înainte de Athletic Bilbao – Real Sociedad

Suporterii au ieșit în număr mare pe străzi și au încălcat orice regulă de protecție sanitară. Mulți dintre aceștia nici măcăr nu purtau măști de protecție. Pe imagini se poate observa aglomerația din centrul orașului Bilbao creată de suporterii basci.

Reclamă

Fanii au trecut și la acte violente. Au făcut dezastru în drumul spre stadionul San Mames. Unul dintre ultrași a fost filmat în timp ce sare de pe un stâlp de iluminat.

Athletic Bilbao, două finale de Cupa Spaniei în decurs de 10 zile

Finala cu Real Sociedad contează pentru stagiunea precedentă, 2019/20. Anul trecut, pandemia de coronavirus a întrerupt competiția, odată cu tot fotbalul din Spania. De îndată ce La Liga a fost reluată fără spectatori, cele două cluburi au refuzat să joace finala cu tribunele goale. 

În speranța că suporterii vor putea reveni la meciuri, partida a fost reprogramată pentru luna aprilie 2021. N-a fost să fie așa. Finala dintre Bilbao și Sociedad se joacă fără suporteri.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel, noua ediție de Cupa Spaniei a început fără ca cea precedentă să se termine. Bilbao a ajuns din nou până în finală, unde va da piept cu Barcelona. Meciul a fost programat la data normală din calendar pentru sezonul în curs. Finala dintre Bilbao și Barcelona se joacă pe 17 aprilie.    

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și