Închide meniul

VIDEO Nicolae Stanciu i-a cucerit pe cehi! E jucătorul lunii în campionat! "Nu joc singur"

Antena Sport Publicat: 3 aprilie 2021, 10:30

Reclamă
VIDEO Nicolae Stanciu i-a cucerit pe cehi! E jucătorul lunii în campionat! "Nu joc singur"

Nicolae Stanciu s-a transferat de la Slavia Praga la Wuhan

Nicolae Stanciu, în timpul unui interviu / Captură Youtube

"Înseamnă mult! Mă bucur că am primit acest premiu. Şi antrenorul a primit un asemenea premiu, deci îl felicit şi pe el. Acest premiu este pentru toţi jucătorii. Eu nu joc singur. Sunt fericit că am ajutat echipa, dar cel mai important lucru e că echipa joacă bine. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu, jucătorul lunii martie, în Cehia

Golurile de la Boleslav sunt cele mai importante. Am ratat un penalty, în meciul cu Leverkusen, dar acum am multă încredere. Nu doar eu bat penalty-urile", a spus internaţionalul român.  

Mai mult de atât, Stanciu a marcat două goluri care s-au dovedit a fi decisive şi în optimile Europa League. A înscris câte un gol în fiecare din cele două partide cu Rangers şi a obţinut calificarea în sferturile competiţiei. 

Nicolae Stanciu, mesaj special după scandalul de rasism de la Rangers – Slavia

Nicolae Stanciu a transmis un mesaj împotriva rasismului alături de colegii de la Slavia Praga. Nicolae Stanciu a fost printre protagoniştii clipului creat de Slavia Praga. Acesta a fost postat de clubul ceh cu ocazia Zilei internaţionale pentru eliminarea discriminării rasiale.

Reclamă
Reclamă

Căpitanul Jan Boril a transmis că "orice formă de rasism este inacceptabilă" şi a subliniat că în echipa sunt jucători din 11 ţări şi de pe 3 continente. Stanciu a fost printre cei care au lansat apoi îndemnul: "Spune nu rasismului".

Campania Slaviei Praga vine la momentul potrivit, după ce meciul din Scoţia, cu Rangers, s-a terminat cu un scandal uriaş, în care unul dintre jucătorii cehilor, Kudela, a fost acuzat de rasism de Kamara.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va înregistra FCSB în meciul cu Manchester United, din Europa League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:20

VIDEOMoreirense – Benfica 1-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Di Maria a egalat dintr-un penalty în minutul 90+6

23:40 30 aug.

„Românisme, nu-i frumos!” Dorinel Munteanu, reacţie clară după problemele cu porţile de la Oţelul – Sepsi

23:00 30 aug.

Ce funcţie ar urma să ocupe Vlad Chiricheş la FCSB! Mihai Stoica a făcut anunţul: „I-am oferit posibilitatea!”

22:58 30 aug.

Oţelul – Sepsi 2-0. Alexandru Pop a reuşit dubla la Galaţi. Echipa lui Dorinel Munteanu rămâne neînvinsă în Liga 1

22:56 30 aug.

Paula Badosa, mesaj superb pentru Gabriela Ruse! Ce i-a transmis româncei la fileu, după meciul dramatic de la US Open 2024

22:27 30 aug.

Sporting poate atinge o bornă spectaculoasă, chiar în derby-ul cu Porto. Marele derby e exclusiv în AntenaPLAY

1 FCSB şi-a aflat adversarele din grupa Europa League! Manchester United vine la Bucureşti. Confruntări cu PAOK şi Olympiacos 2 „Nu avem timp de petreceri” Darius Olaru, avertisment pentru colegii lui după ce i-a dus în grupa Europa League: „Nu stăm bine” 3 Gigi Becali e all-in pentru transferul lui Ianis Hagi la FCSB! Clauza uimitoare cu care vrea să-l convingă şi pe Gică Hagi 4 Gigi Becali a dezvăluit ce primă de senzaţie va încasa Elias Charalambous la FCSB: „Atât ia ăla de nota 4!” 5 NEWS ALERTCarlos Alcaraz, OUT de la US Open. Eşec şocant în trei seturi, în faţa lui Botic Van De Zandschulp 6 Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, după Las Palmas – Real Madrid 1-1. Starul francez are probleme după transferul galactic
Citește și