Închide meniul

Au rămas șeicii fără bani la Manchester City? Pep Guardiola, dezvăluiri incredibile: "Nu ne permitem să cumpărăm!"

Alexandru Ivan Publicat: 2 aprilie 2021, 18:02

Reclamă
Au rămas șeicii fără bani la Manchester City? Pep Guardiola, dezvăluiri incredibile: "Nu ne permitem să cumpărăm!"

DPA Images / Carl Recine via Hepta

Pep Guardiola, despre situația de la Manchester City

Manchester City va rămâne, începând din vară, fără golgheterul all-time al clubului. Sergio Aguero și-a anunțat plecarea printr-o scrisoare emoționantă. Drept urmare, Pep Guardiola a fost întrebat cine vine să-l înlocuiască pe starul argentinian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răspunsul antrenorului catalan i-a surprins pe jurnaliștii britanici. Guardiola a declarat că Manchester City nu-și permite să plătească sume uriașe ca să-și aducă un nou atacant.

Pep Guardiola: " Toate cluburile au probleme financiare, la fel ca noi"

"Nu știu ce se va întâmpla, dar la aceste prețuri nu vom cumpăra niciun atacant. E imposibil. Nu ne permitem. Toate cluburile au probleme financiare, la fel ca noi. În condițiile de astăzi, există șanse mari să nu achiziționăm niciun atacant pentru sezonul viitor", a declarat Pep Guardiola, potrivit BBC.

Sergio Aguero a ajuns la Manchester City în 2011 și a devenit o legendă a clubului de pe Etihad. Argentinianul a contribuit din plin la cele 13 trofee câștigate de "cetățeni" în această perioadă (4 titluri în Premier League, 5 Cupe ale Ligii, 1 Cupă și 3 Supercupe).

"Sergio este de neînlocuit. Aş putea spune în raport cu cifrele poate fi înlocuit, dar nu este uşor când vezi că are peste 360 meciuri jucate, peste 250 de goluri şi o grămadă de trofee", a mai spus Pep Guardiola.

Reclamă

Manchester City a cucerit primul titlul din era Premier League în 2012. Cetățenii au fost încoronați după un 3-2 de poveste în ultima etapă, cu QPR. Sergio Aguero a marcat atunci golul victoriei în minutul 90+5! În cazul unei remize, titlul mergea la rivala United.

"Aşa că este o legendă, cel mai bun atacant pe care clubul l-a avut vreodată în acest secol, dar este de neînlocuit în sufletele, în inimile şi în mintea fanilor noştri, ale oamenilor noştri, ale jucătorilor care au evoluat alături de el şi a tuturor antrenorilor care au lucrat cu el", a încheiat Pep Guardiola.

Sergio Aguero a bifat 384 de partide în tricoul lui Manchester City. 257 de goluri și 73 de assist-uri a reușit argentinianul în această perioadă.

Reclamă 4 / 0/3

Erling Haaland a cerut un salariu astronomic la Manchester City

Unul dintre numele vehiculate pentru a-l înlocui pe Aguero este cel al lui Erling Haaland. Starul norvegian este pe radarul marilor cluburi din Europa și a negociat deja cu Real Madrid și Barcelona.

Și City la contactat pe Haaland. Acesta a cerut un salariu uriaș ca să vină în Premier League: 700.000 de euro pe săptămână. În cinci ani de contract, Haaland ar putea obţine peste 180 de milioane de euro doar din salariu, scrie The Sun. Întreaga afacere ar putea să o coste o avere pe Manchester City. 

Tot 180 de milioane de euro este preţul pe care Borussia Dortmund i l-a stabilit lui Haaland. Norvegianul mai are contract cu nemţii până în 2024, iar de anul viitor clauza sa reziliere va fi de "doar" 75 de milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și