Închide meniul

Au rămas șeicii fără bani la Manchester City? Pep Guardiola, dezvăluiri incredibile: "Nu ne permitem să cumpărăm!"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 2 aprilie 2021, 18:02

Au rămas șeicii fără bani la Manchester City? Pep Guardiola, dezvăluiri incredibile: "Nu ne permitem să cumpărăm!"

DPA Images / Carl Recine via Hepta

Pep Guardiola, despre situația de la Manchester City

  • Manchester City e deținută de Sheikh Mansour
  • Acesta are o avere estimată la peste 20 de miliarde de dolari

Manchester City va rămâne, începând din vară, fără golgheterul all-time al clubului. Sergio Aguero și-a anunțat plecarea printr-o scrisoare emoționantă. Drept urmare, Pep Guardiola a fost întrebat cine vine să-l înlocuiască pe starul argentinian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răspunsul antrenorului catalan i-a surprins pe jurnaliștii britanici. Guardiola a declarat că Manchester City nu-și permite să plătească sume uriașe ca să-și aducă un nou atacant.

Pep Guardiola: " Toate cluburile au probleme financiare, la fel ca noi"

"Nu știu ce se va întâmpla, dar la aceste prețuri nu vom cumpăra niciun atacant. E imposibil. Nu ne permitem. Toate cluburile au probleme financiare, la fel ca noi. În condițiile de astăzi, există șanse mari să nu achiziționăm niciun atacant pentru sezonul viitor", a declarat Pep Guardiola, potrivit BBC.

Sergio Aguero a ajuns la Manchester City în 2011 și a devenit o legendă a clubului de pe Etihad. Argentinianul a contribuit din plin la cele 13 trofee câștigate de "cetățeni" în această perioadă (4 titluri în Premier League, 5 Cupe ale Ligii, 1 Cupă și 3 Supercupe).

"Sergio este de neînlocuit. Aş putea spune în raport cu cifrele poate fi înlocuit, dar nu este uşor când vezi că are peste 360 meciuri jucate, peste 250 de goluri şi o grămadă de trofee", a mai spus Pep Guardiola.

Reclamă

Manchester City a cucerit primul titlul din era Premier League în 2012. Cetățenii au fost încoronați după un 3-2 de poveste în ultima etapă, cu QPR. Sergio Aguero a marcat atunci golul victoriei în minutul 90+5! În cazul unei remize, titlul mergea la rivala United.

"Aşa că este o legendă, cel mai bun atacant pe care clubul l-a avut vreodată în acest secol, dar este de neînlocuit în sufletele, în inimile şi în mintea fanilor noştri, ale oamenilor noştri, ale jucătorilor care au evoluat alături de el şi a tuturor antrenorilor care au lucrat cu el", a încheiat Pep Guardiola.

Sergio Aguero a bifat 384 de partide în tricoul lui Manchester City. 257 de goluri și 73 de assist-uri a reușit argentinianul în această perioadă.

Reclamă 4 / 0/3

Erling Haaland a cerut un salariu astronomic la Manchester City

Unul dintre numele vehiculate pentru a-l înlocui pe Aguero este cel al lui Erling Haaland. Starul norvegian este pe radarul marilor cluburi din Europa și a negociat deja cu Real Madrid și Barcelona.

Și City la contactat pe Haaland. Acesta a cerut un salariu uriaș ca să vină în Premier League: 700.000 de euro pe săptămână. În cinci ani de contract, Haaland ar putea obţine peste 180 de milioane de euro doar din salariu, scrie The Sun. Întreaga afacere ar putea să o coste o avere pe Manchester City. 

Tot 180 de milioane de euro este preţul pe care Borussia Dortmund i l-a stabilit lui Haaland. Norvegianul mai are contract cu nemţii până în 2024, iar de anul viitor clauza sa reziliere va fi de "doar" 75 de milioane de euro.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” 9:50 Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal! 9:29 „Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City! 9:00 Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman” 8:33 Mikel Arteta, verdict dur după eliminarea lui Arsenal din UEFA Champions League: „Vestiarul e devastat” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jucătorii lui Manchester City, în timpul loviturilor de departajare din sfertul de finală cu Real Madrid
Liga Campionilor • 10:51
Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii”
Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City
Liga Campionilor • 9:29
„Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City!
Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola s-au luat în braţe, după Manchester City - Real Madrid
Liga Campionilor • 9:00
Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman”
Pep Guardiola, reacţie surprinzătoare după ce Manchester City a fost eliminată din Ligă!
Liga Campionilor • 8:18
Pep Guardiola, reacţie surprinzătoare după ce Manchester City a fost eliminată din Ligă! Ce a spus despre meciul cu Real Madrid
Manchester City - Real Madrid și Bayern - Arsenal LIVE TEXT
Liga Campionilor • 0:49
Manchester City – Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d) și Bayern – Arsenal 1-0! Dramatism în sferturile Ligii! Se știu semifinalistele