Închide meniul

A beautiful mind! A dat fotbalul profesionist pe intrarea la Harvard!

Cătălin Oprișan Publicat: 22 martie 2021, 9:26

Reclamă
A beautiful mind! A dat fotbalul profesionist pe intrarea la Harvard!

Profimediaimages

Deși mulți l-au rugat să se mai gândească, Arlotti a anunțat că în august va fi la Harvard

Alessandro Arlotti, considerat de mulți noua perlă a fotbalului italian, a decis să pună capăt cariereri de profesionist la doar 18 ani, pentru a începe studiile la prestigioasa Universitate Harvard, unde a fost acceptat, din luna august. Așa cum a declarat, mijlocașul ofensiv nu va renunța total la pasiunea lui pentru fotbal, urmând a evolua în Ivy League, competiție ce reunește cele mai importante opt facultăți din nordul Statelor Unite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arlotti, care ”naviga” între echipa de tineret și cea mare a celor de la Pescara, a primit, din partea celor de la Harvard, în februarie, o scrisoare prin care era anunțat că a fost acceptat ca student. Avea să declare, pentru ”RMC Sport”, că atunci când a aflat nu a avut niciun moment de ezitare: ”Am simțit că nu pot da cu piciorul la această șansă”, a spus el. A adăugat că mulți l-au rugat să se mai gândească: ”Mesajele îmi spuneau să mai meditez, să nu mă grăbesc. Amici, colegi de echipă, antrenori, directori sportivi, dar, de asemenea, oameni pe care nu-i cunosc, de pe Instagram. Mi-au spus că mi-au citit povestea, că-mi cunosc cariera și că nu sunt de acord cu mine, dar am înercat să-i contrazic”, a mai adăugat Arlotti. 

Mijlocașul ofensiv născut în Nisa, calcă pe pașii fratelui său mai mare, Gianluca, cel care, după ce a jucat la Monaco și la Cannes, a decis să plece în Statele Unite, pentru a studia Economia la Univeristatea din Boston. El a fost cel care i-a recomandat lui Alessandro să evolueze în Ivy League. ”Mi-a spus că aici fotbalul este mai puțin tehnic și mai mult fizic”.

Alessandro Arlotti, care s-a format la grupele de juniori de la AS Monaco, va merge la o universitatea fondată la 8 septembrie 1636 și care a dat lumii 75 de laureați ai Premiului Nobel, preum și pe președinții americani Franklin Delano Roosevelt, Bill Gates și Barack Obama. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
Vezi toate știrile
Citește și