Închide meniul

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Ce distincție a primit starul portughez. "Acestea sunt secretele care mă fac să ador fotbalul"

Alexandru Ivan Publicat: 20 martie 2021, 12:20

Reclamă
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Ce distincție a primit starul portughez. "Acestea sunt secretele care mă fac să ador fotbalul"

profimediaimages

Cristiano Ronaldo este starul lui Juventus

Ronaldo a fost premiat în cadrul evenimentului Gran Gala del Calcio, organizat de Asociația Fobaliștilor Italieni. Portughezul a înscris 31 de goluri în sezonul trecut de Serie A și a ajutat-o pe Juventus să câștige al 9-lea Scudetto consecutiv. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Sunt foarte fericit și norocos. Cred că încrederea, perseverența, munca și pasiunea sunt secretele care mă fac să ador fotbalul în continuare. Trebuie să păstrez elementele acestea în fiecare zi. Trebuie să continui să fac performanță. Este valabil chiar dacă ai 34, 35, 36 sau 40 de ani", a declarat Cristiano Ronaldo după ce a primit trofeul, citat de colombia.com.

Cristiano Ronaldo, cel mai bun jucător din Serie A în sezonul 2019-2020

Cristiano Ronaldo a fost inclus și în cea mai bună echipă a sezonului. Alături de el, Juventus i-a mai avut nominalizați pe Bonucci și Dybala. Așa arată cea mai bună echipă din Serie A în stagiunea 2019-20

Donnaruma (AC Milan) – Gosens (Atalanta), De Vrij (Lazio), Bonucci (Juventus), Theo Hernandez (AC Milan) – Barella (Inter), Gomez (Atalanta), Luis Alberto (Lazio) – Dybala (Juventus), Immobile (Lazio), Ronaldo (Juventus)

Reclamă

Antrenorul sezonului a fost desemnat Gian Piero Gasperini. Cel mai bun arbitru a fost Daniele Orsato, în timp ce Atalanta a fost numită echipa sezonului.

Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din toate timpurile

Cristiano Ronaldo a reuşit un hat-trick spectaculos în Cagliari – Juventus 1-3, meci din etapa a 27-a din Serie A. Portughezul a avut nevoie de numai 32 de minute pentru a-şi trece de trei ori numele pe tabelă. 

Starul campioanei Italiei a ajuns la 770 de goluri înscrise în întreaga carieră şi şi-a asumat rolul de cel mai bun golgheter din istoria fotbalului.

Reclamă 4 / 0/3

Ronaldo are 23 de goluri înscrise în această ediţie din campionatul Italiei. Este pe primul loc în topul celor mai buni marcatori, fiind urmat de Romelu Lukaku (19).

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
mai
0:30
VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League
19
mai
0:20
Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți”
19
mai
0:10
Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor
23:59 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 23:50 Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat! 23:28 Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer 23:10 VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade 22:48 VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco” 22:43 CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League! 21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză Vezi toate știrile
Citește și