Închide meniul

Cristiano Ronaldo, de neoprit! Ce distincție a primit starul portughez. "Acestea sunt secretele care mă fac să ador fotbalul"

Alexandru Ivan Publicat: 20 martie 2021, 12:20

Reclamă
Cristiano Ronaldo, de neoprit! Ce distincție a primit starul portughez. "Acestea sunt secretele care mă fac să ador fotbalul"

profimediaimages

Cristiano Ronaldo este starul lui Juventus

Ronaldo a fost premiat în cadrul evenimentului Gran Gala del Calcio, organizat de Asociația Fobaliștilor Italieni. Portughezul a înscris 31 de goluri în sezonul trecut de Serie A și a ajutat-o pe Juventus să câștige al 9-lea Scudetto consecutiv. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Sunt foarte fericit și norocos. Cred că încrederea, perseverența, munca și pasiunea sunt secretele care mă fac să ador fotbalul în continuare. Trebuie să păstrez elementele acestea în fiecare zi. Trebuie să continui să fac performanță. Este valabil chiar dacă ai 34, 35, 36 sau 40 de ani", a declarat Cristiano Ronaldo după ce a primit trofeul, citat de colombia.com.

Cristiano Ronaldo, cel mai bun jucător din Serie A în sezonul 2019-2020

Cristiano Ronaldo a fost inclus și în cea mai bună echipă a sezonului. Alături de el, Juventus i-a mai avut nominalizați pe Bonucci și Dybala. Așa arată cea mai bună echipă din Serie A în stagiunea 2019-20

Donnaruma (AC Milan) – Gosens (Atalanta), De Vrij (Lazio), Bonucci (Juventus), Theo Hernandez (AC Milan) – Barella (Inter), Gomez (Atalanta), Luis Alberto (Lazio) – Dybala (Juventus), Immobile (Lazio), Ronaldo (Juventus)

Reclamă

Antrenorul sezonului a fost desemnat Gian Piero Gasperini. Cel mai bun arbitru a fost Daniele Orsato, în timp ce Atalanta a fost numită echipa sezonului.

Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din toate timpurile

Cristiano Ronaldo a reuşit un hat-trick spectaculos în Cagliari – Juventus 1-3, meci din etapa a 27-a din Serie A. Portughezul a avut nevoie de numai 32 de minute pentru a-şi trece de trei ori numele pe tabelă. 

Starul campioanei Italiei a ajuns la 770 de goluri înscrise în întreaga carieră şi şi-a asumat rolul de cel mai bun golgheter din istoria fotbalului.

Reclamă 4 / 0/3

Ronaldo are 23 de goluri înscrise în această ediţie din campionatul Italiei. Este pe primul loc în topul celor mai buni marcatori, fiind urmat de Romelu Lukaku (19).

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și