Închide meniul

"Juventus formează o ruşine de echipă!" Atac fără precedent din interior. De ce este acuzat Andrea Pirlo

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 martie 2021, 6:13

Reclamă
"Juventus formează o ruşine de echipă!" Atac fără precedent din interior. De ce este acuzat Andrea Pirlo

Profimediaimages

Andrea Pirlo şi Cristiano Ronaldo, arătaţi cu degetul

Câştigător al două trofee cu Juventus, în 1990, Pasquale Bruno a avut o reacţie violentă la adresa lui Andrea Pirlo. Fostul fundaş este convins că antrenorul de 41 de ani nu este capabil să se impună în faţa lui Bonucci, Chiellini şi Cristiano Ronaldo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pasquale Bruno: "Cristiano Ronaldo şi coechipierii lui conduc vestiarul"

"Juventus formează o ruşine de echipă. Bonucci şi Chiellini par a fi două fenomene, dar au câştigat 9 titluri în cel de-al patrulea campionat din lume. Au câştigat în faţa unei echipe terminate a Barcelonei, după care s-a scris că sunt favoriţi la Champions League. Să fim serioşi!

Managementul distruge totul acolo. L-au dat afară pe Allegri pentru a semna cu Sarri, dar şi acesta a fost dat afară după doar un an, pentru că Ronaldo şi coechipierii lui conduc vestiarul. Jucătorii trebuie să-şi spună punctul de vedere, dar asta nu e bine. Nu ei ar trebui să ia deciziile!", a declarat Pasquale Bruno, citat de Football Italia

Bruno a jucat în 67 de meciuri din campionat pentru Juventus. Nu a fost campion în Serie A, dar a câştigat Cupa UEFA şi Cupa Italiei.

Cristiano Ronaldo, desființat de Luciano Moggi

Şi Cristiano Ronaldo a fost ţinta criticilor după eliminarea lui Juventus din Champions League. Golgheterul bianconerilor a fost făcut praf chiar de fostul preşedinte al clubului.

Reclamă

"Ronaldo, care a devenit pentru toată lumea un țap ispășitor, a vrut să arate ce mare jucător este și că nu trebuie criticat. A dat trei goluri, dar după fiecare reușită contra lui Cagliari și-a dus mâna la ureche pentru a le spune tuturor că nu au dreptate.

Nimeni nu contestă că e un mare jucător, dar nici el nu trebuie să se supere dacă strâmbăm din nas pentru că a fost breșa de la golul de 2-2 prin care Porto a obținut calificarea", a declarat Luciano Moggi.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
Vezi toate știrile
Citește și