Închide meniul

Karim Benzema, performanță uriașă după golul marcat în Real Madrid – Atalanta! La un pas să egaleze o legendă a "galacticilor"

Alexandru Ivan Publicat: 16 martie 2021, 19:58

Reclamă
Karim Benzema, performanță uriașă după golul marcat în Real Madrid – Atalanta! La un pas să egaleze o legendă a "galacticilor"

profimediaimages

Karim Benzema, 70 de goluri în UEA Champions League

Karim Benzema a marcat în minutul 34, după o gafă de zile mari a lui Marco Sportiello. Portarul Atalantei a degajat direct la Modric, care l-a servit ideal pe Benzema. Golgheterul lui Real Madrid nu a dat greși în fața porții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost reușita cu numărul 70 în UEFA Champions League pentru Karim Benzema. Francezul este în top 5 marcatori din istoria competiției. Raul Gonzalez, legenda lui Real Madrid, are un gol mai mult decât Benzema.

Karim Benzema, 70 de goluri în UEFA Champions League

Karim Benzema este cel important jucător din lotul lui Zinedine Zidane. De altfel, atacantul francez este indispensabil pentru jocul madrilenilor. Golgheterul galacticilor are 21 de goluri în toate competițiile în acest sezon. Al doilea marcator al Realului, Casemiro, are numai 6 reușite. 

Benzema a fost decisiv și în ultima etapă din La Liga, împotriva lui Elche. Vârful de 33 de ani a înscris golul victoriei în minutul 90+3, cu o execuție superbă. 

Reclamă

Karim Benzema se află la Real Madrid din 2009. Florentino Perez îl aducea de la Olympique Lyon pentru 35 de milioane de euro.

Cei mai buni marcatori din istoria UEFA Champions League

1. Cristiano Ronaldo – 134 de goluri, pentru Manchester United, Real Madrid și Juventus
2. Lionel Messi – 120 de goluri, pentru Barcelona
3. Robert Lewandowski – 72 de goluri, pentru Borussia Dortmund și Bayern München
4. Raúl González – 71 de goluri, pentru Real Madrid și Schalke
5. Karim Benzema – 70 de goluri, pentru Lyon și Real Madrid

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și