Închide meniul

Karim Benzema, performanță uriașă după golul marcat în Real Madrid – Atalanta! La un pas să egaleze o legendă a "galacticilor"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 martie 2021, 19:58

Karim Benzema, performanță uriașă după golul marcat în Real Madrid – Atalanta! La un pas să egaleze o legendă a "galacticilor"

profimediaimages

Karim Benzema, 70 de goluri în UEA Champions League

Karim Benzema a marcat în minutul 34, după o gafă de zile mari a lui Marco Sportiello. Portarul Atalantei a degajat direct la Modric, care l-a servit ideal pe Benzema. Golgheterul lui Real Madrid nu a dat greși în fața porții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost reușita cu numărul 70 în UEFA Champions League pentru Karim Benzema. Francezul este în top 5 marcatori din istoria competiției. Raul Gonzalez, legenda lui Real Madrid, are un gol mai mult decât Benzema.

Karim Benzema, 70 de goluri în UEFA Champions League

Karim Benzema este cel important jucător din lotul lui Zinedine Zidane. De altfel, atacantul francez este indispensabil pentru jocul madrilenilor. Golgheterul galacticilor are 21 de goluri în toate competițiile în acest sezon. Al doilea marcator al Realului, Casemiro, are numai 6 reușite. 

Benzema a fost decisiv și în ultima etapă din La Liga, împotriva lui Elche. Vârful de 33 de ani a înscris golul victoriei în minutul 90+3, cu o execuție superbă. 

Reclamă

Karim Benzema se află la Real Madrid din 2009. Florentino Perez îl aducea de la Olympique Lyon pentru 35 de milioane de euro.

Cei mai buni marcatori din istoria UEFA Champions League

1. Cristiano Ronaldo – 134 de goluri, pentru Manchester United, Real Madrid și Juventus
2. Lionel Messi – 120 de goluri, pentru Barcelona
3. Robert Lewandowski – 72 de goluri, pentru Borussia Dortmund și Bayern München
4. Raúl González – 71 de goluri, pentru Real Madrid și Schalke
5. Karim Benzema – 70 de goluri, pentru Lyon și Real Madrid

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! Vezi toate știrile
Citește și