Închide meniul

VIDEO | Valentin Mihăilă, la fel ca "Briliantul"! A marcat cu Roma din pasa lui Dennis Man. Fanii, în extaz după supergol: "Sunt cei mai buni!"

Dragoș Vasile Publicat: 14 martie 2021, 13:43

Reclamă
VIDEO | Valentin Mihăilă, la fel ca "Briliantul"! A marcat cu Roma din pasa lui Dennis Man. Fanii, în extaz după supergol: "Sunt cei mai buni!"

profimediaimages.ro

Valentin Mihăilă a marcat în Parma - Roma

Încrederea lui Roberto D'Aversa în Valentin Mihăilă şi Dennis Man a fost din nou recompensată. După ce au pus umărul la remiza cu Fiorentina din etapa trecută, cei doi internaţionali români au adus-o pe Parma în avantaj în duelul cu AS Roma.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vezi AICI reuşita lui Mihăilă

În minutul 9 al meciului de pe "Ennio Tardini", Valentin Mihăilă a înscris din pasa lui Dennis Man.

În urma reuşitei de astăzi, fostul jucător al Craiovei a ajuns la al doilea gol din Serie A. De asemenea, a devenit al doilea român de la Parma care marchează împotriva capitolinilor. Adrian Mutu, în 2002, era ultimul jucător din ţara noastră care reuşea aceasă performanţă. 

Reclamă

Cotat la 6 milioane de euro pe site-urile de specialitate, Mihăilă bifează astăzi meciul cu numărul 11 pe prima scenă a fotbalului italian. Acesta a marcat două goluri în Serie A, cu Fiorentina şi Roma, iar altul în Cupă, cu Lazio.

Performanţă românească la Parma

Imediat după golul lui Mihăilă, statisticienii au făcut o nouă descoperire. Pentru prima oară din sezonul 2004/2005 (sezonul în care a fost realizată analiza), un fotbalist român i-a oferit o pasă de gol unui conaţional.

Reclamă 4 / 0/3

Fanii, în delir după supergolul lui Mihăilă

Imediat după ce internaţionalul român a deschis scorul în confruntarea cu Roma, fanii lui Parma au luat cu asalt reţelele de socializare. Aceştia i-au lăudat pe Mihăilă şi Man pentru reuşita care a adus speranţa în tabăra "cruciaţilor".

"Foarte bine! Dennis Man cu assistul, finalizare minunată a lui Mihăilă!!!", "SuperMan with the assist!", "Hai Românii!", "Cei mai buni!", "V-am zis că amândoi trebuie să înceapă în primul 11" au reacţionat suporterii.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și