Închide meniul

Ianis Hagi l-a uimit pe Gică Popescu după succesul uriaş cu Rangers. "A moştenit asta de la tatăl său"

Antena Sport Publicat: 8 martie 2021, 12:03

Reclamă
Ianis Hagi l-a uimit pe Gică Popescu după succesul uriaş cu Rangers. "A moştenit asta de la tatăl său"

Ianis Hagi, plătit regește la Rangers

Profimedia

"De zece ani nu mai câştigaseră campionatul, este o performanţă importantă pentru Rangers. Este primul trofeu câştigat de Ianis afară, este un început, de aici sperăm să vină şi alte trofee. Rangers este o echipă de tradiţie, cu un trecut frumos, este locul unde Ianis poate să crească", a spus Gică Popescu, la Digi Sport. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, cifre impresionante pentru Rangers

Ianis Hagi a câştigat primul titlu de campion al carierei, asta după ce a făcut şi un sezon excepţional. El a marcat 7 goluri şi a oferit 11 assist-uri, în toate competiţiile. A căpătat încrederea de care avea nevoie, susţine Gică Popescu.

"El a demonstrat ce poate în acest sezon, cred că mai avea nevoie de un declick şi acesta tocmai a venit. Cred că Ianis a făcut un campionat foarte bun, evoluţiile lui au fost de la bune spre foarte bune. E încrezător, a moştenit asta de la tatăl său. Mai are nevoie de timp, de jocuri, dar anul acesta a fost un an excepţional pentru el. Dacă va rămâne la Rangers sperăm să câştige un nou titlu, să joace în Champions League, să aibă în continuare evoluţii foarte bune.

Proiectul de la Rangers este genul de proiect în care orice fotbalist ar vrea să fie implicat. Gerrard l-a dorit foarte mult pe Ianis şi asta s-a văzut în jocul lui. A fost printre cei mai buni pasatori din Scoţia, de aici trebuie să meargă obligatoriu în sus, în niciun caz în jos", a mai spus "Baciul". 

Ianis Hagi şi Rangers vor să facă spectacol în Europa League

Ianis Hagi vs Nicolae Stanciu este duelul românilor din optimile Europa League. Jucătorul lui Rangers e sigur că are un avantaj în dubla cu Slavia Praga, echipă despre care a vorbit foarte mult cu fostul jucător de la FCSB şi Vaslui.

Reclamă
Reclamă

"Îl cunosc foarte bine pe Nicolae și am jucat cu el în ultimii doi ani la echipa națională. Până acum două luni, discutam despre Slavia, despre ce fel de echipă sunt. Așa că știu la ce să mă aștept. Cu siguranță, faptul că Nicolae Stanciu joacă la Slavia va fi un avantaj pentru mine.

Va fi un meci frumos, dar din păcate nu vom avea din nou fani în tribune, nici acasă, nici în deplasare. Ne lipsesc în Europa sezonul acesta, dar asta este. Va fi frumos să mă lupt cu Nicolae, dar evident că încercăm să ne calificăm în runda următoare", a declarat Ianis Hagi potrivit celor de la The Scotsman.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:36

EXCLUSIVRetras pentru o singură zi, Adi Petre visează cu ochii deschişi la naţională: „De ce nu?”. Cum l-a ajutat Gabi Tamaş

22:36

LIVE TEXTGalatasaray – PAOK 0-0 în Europa League! Manchester United – Twente se joacă ACUM. Meciurile serii

22:35

Adrian Mititelu, sfătuit de Florin Talpan în procesul cu FRF, care are o miză de 300 de milioane de euro!

22:28

Lothar Matthaus, verdict despre cursa pentru Balonul de Aur. L-a clasat pe Vinicius doar pe locul 3. Pe cine vede drept favorit

22:04

O nouă accidentare la FCSB! Jucătorul, OUT până în iarnă! Mihai Stoica a dat toate detaliile: „L-au văzut doi specialiști!”

21:26

U BT Cluj – Olimpija Ljubljana 86-93. Campioana, debut cu stângul în BKT EuroCup. Alex Chipciu a aruncat prima minge

1 „Am înţeles că jumătate de bilete erau false!” Adrian Mihalcea, acuzaţii incredibile după Unirea Slobozia – Rapid 1-2 2 Marca a anunţat câştigătorul Balonului de Aur 2024: „Parisul şi Sena îl aşteaptă” 3 FotoIanis Hagi, „dublă” şi pasă de gol pentru Rangers B! Fiul lui Gică Hagi a adus victoria echipei sale 4 UPDATESteaua, neprogramată la meciurile din Liga 2! Anunţul oficial făcut de Federaţia Română de Fotbal! Reacţia „militarilor” 5 McLaren, lovitură de proporţii pentru Red Bull. Transferul a fost anunţat oficial 6 Andrei Raţiu, pe lista unui club uriaş din Europa! Anunţul făcut de Marca: „Suma poate să se multiplice de 20 de ori”
Citește și