Închide meniul

Ianis Hagi l-a uimit pe Gică Popescu după succesul uriaş cu Rangers. "A moştenit asta de la tatăl său"

Antena Sport Publicat: 8 martie 2021, 12:03

Reclamă
Ianis Hagi l-a uimit pe Gică Popescu după succesul uriaş cu Rangers. "A moştenit asta de la tatăl său"

Ianis Hagi, plătit regește la Rangers

Profimedia

"De zece ani nu mai câştigaseră campionatul, este o performanţă importantă pentru Rangers. Este primul trofeu câştigat de Ianis afară, este un început, de aici sperăm să vină şi alte trofee. Rangers este o echipă de tradiţie, cu un trecut frumos, este locul unde Ianis poate să crească", a spus Gică Popescu, la Digi Sport. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, cifre impresionante pentru Rangers

Ianis Hagi a câştigat primul titlu de campion al carierei, asta după ce a făcut şi un sezon excepţional. El a marcat 7 goluri şi a oferit 11 assist-uri, în toate competiţiile. A căpătat încrederea de care avea nevoie, susţine Gică Popescu.

"El a demonstrat ce poate în acest sezon, cred că mai avea nevoie de un declick şi acesta tocmai a venit. Cred că Ianis a făcut un campionat foarte bun, evoluţiile lui au fost de la bune spre foarte bune. E încrezător, a moştenit asta de la tatăl său. Mai are nevoie de timp, de jocuri, dar anul acesta a fost un an excepţional pentru el. Dacă va rămâne la Rangers sperăm să câştige un nou titlu, să joace în Champions League, să aibă în continuare evoluţii foarte bune.

Proiectul de la Rangers este genul de proiect în care orice fotbalist ar vrea să fie implicat. Gerrard l-a dorit foarte mult pe Ianis şi asta s-a văzut în jocul lui. A fost printre cei mai buni pasatori din Scoţia, de aici trebuie să meargă obligatoriu în sus, în niciun caz în jos", a mai spus "Baciul". 

Ianis Hagi şi Rangers vor să facă spectacol în Europa League

Ianis Hagi vs Nicolae Stanciu este duelul românilor din optimile Europa League. Jucătorul lui Rangers e sigur că are un avantaj în dubla cu Slavia Praga, echipă despre care a vorbit foarte mult cu fostul jucător de la FCSB şi Vaslui.

Reclamă
Reclamă 4

"Îl cunosc foarte bine pe Nicolae și am jucat cu el în ultimii doi ani la echipa națională. Până acum două luni, discutam despre Slavia, despre ce fel de echipă sunt. Așa că știu la ce să mă aștept. Cu siguranță, faptul că Nicolae Stanciu joacă la Slavia va fi un avantaj pentru mine.

Va fi un meci frumos, dar din păcate nu vom avea din nou fani în tribune, nici acasă, nici în deplasare. Ne lipsesc în Europa sezonul acesta, dar asta este. Va fi frumos să mă lupt cu Nicolae, dar evident că încercăm să ne calificăm în runda următoare", a declarat Ianis Hagi potrivit celor de la The Scotsman.

Reclamă
Recomandări

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:16

EXCLUSIVCe schimbări pregăteşte Edi Iordănescu, în primul 11, pentru România – Belgia. Două dileme înaintea confruntării de la EURO 2024

23:55 20 iun.

Spania – Italia 1-0! Ibericii au obţinut calificarea în optimile EURO 2024! Cum arată clasamentul în Grupa B

23:40 20 iun.

Pedri a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo! Performanţă impresionantă reuşită de starul Barcelonei în Spania – Italia

23:33 20 iun.

Dumitru Dragomir a dezvăluit lovitura dată de Gigi Becali, cu care a asigurat viitorul FCSB-ului: „O să îl bată şi pe Gică Hagi!”

22:35 20 iun.

David Popovici ştie cum va aborda finala la 200m liber: „A funcţionat mereu”. Campionatele Europene de înot sunt în AntenaPLAY

22:33 20 iun.

EXCLUSIVViaţa bate filmul în Wurzburg! Ionel Mager a fost copil de mingi pentru „eroii de la Sevilla”, iar fiul lui a jucat cu Adeyemi

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și