Închide meniul

VIDEO | Ianis Hagi, momente uluitoare! Fanii lui Rangers s-au strâns cu miile și i-au așteptat pe jucători cu torțe și fumigene

Alexandru Ivan Publicat: 6 martie 2021, 12:44

Reclamă
VIDEO | Ianis Hagi, momente uluitoare! Fanii lui Rangers s-au strâns cu miile și i-au așteptat pe jucători cu torțe și fumigene

profimediaimages

Atmosferă incendiară la Rangers

Rangers va juca astăzi pe teren propriu cu St. Mirren. Cu o victorie, echipa lui Steven Gerrard poate cuceri titlul încă din acest weekend. Condiția este ca Celtic să nu câștige duminică pe terenul lui Dundee United.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suporterii n-au mai așteptat și au pornit încă de pe acum petrecerea de titlu. Cu câteva ore înaintea meciului cu St. Mirren, mii de fani s-au adunat lângă Ibrox Stadium.

Suporterii lui Rangers au început petrecerea de titlu

Fanii lui Rangers i-au așteptat pe Steven Gerrard și jucătorii lui cu torțe și fumigene. Suporterii au cântat în timp ce echipa favorită ajugea la stadion.

Reclamă

În cazul in care titlul nu va fi acontat în acest weekend, Rangers poate fi încoronată chiar în fața eternei rivale, Celtic. Cele două formații au meci direct în etapa următoare.

Rangers, sezon istoric

Rangers a defilat în Scoția în acest sezon. Formația lui Steven Gerrard a avut un parcurs aproape perfect: 27 de victorii, 4 remize și nicio înfrângere. Mai mult, Ianis Hagi&Co au înscris 74 de goluri și au încasat doar 9. 

Titlul din acest sezon va fi al 55-lea din istoria lui Rangers. Clubul de pe Ibrox este cel mai titrat din Scoția. Eterna rivală, Celtic, a câștigat campionatul de 51 de ori.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:36
FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Vezi toate știrile
Citește și