Închide meniul

VIDEO | Ianis Hagi, momente uluitoare! Fanii lui Rangers s-au strâns cu miile și i-au așteptat pe jucători cu torțe și fumigene

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 martie 2021, 12:44

VIDEO | Ianis Hagi, momente uluitoare! Fanii lui Rangers s-au strâns cu miile și i-au așteptat pe jucători cu torțe și fumigene

profimediaimages

Atmosferă incendiară la Rangers

Rangers va juca astăzi pe teren propriu cu St. Mirren. Cu o victorie, echipa lui Steven Gerrard poate cuceri titlul încă din acest weekend. Condiția este ca Celtic să nu câștige duminică pe terenul lui Dundee United.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suporterii n-au mai așteptat și au pornit încă de pe acum petrecerea de titlu. Cu câteva ore înaintea meciului cu St. Mirren, mii de fani s-au adunat lângă Ibrox Stadium.

Suporterii lui Rangers au început petrecerea de titlu

Fanii lui Rangers i-au așteptat pe Steven Gerrard și jucătorii lui cu torțe și fumigene. Suporterii au cântat în timp ce echipa favorită ajugea la stadion.

Reclamă

În cazul in care titlul nu va fi acontat în acest weekend, Rangers poate fi încoronată chiar în fața eternei rivale, Celtic. Cele două formații au meci direct în etapa următoare.

Rangers, sezon istoric

Rangers a defilat în Scoția în acest sezon. Formația lui Steven Gerrard a avut un parcurs aproape perfect: 27 de victorii, 4 remize și nicio înfrângere. Mai mult, Ianis Hagi&Co au înscris 74 de goluri și au încasat doar 9. 

Titlul din acest sezon va fi al 55-lea din istoria lui Rangers. Clubul de pe Ibrox este cel mai titrat din Scoția. Eterna rivală, Celtic, a câștigat campionatul de 51 de ori.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și