Închide meniul

Nicolae Stanciu a luat Europa League cu asalt! Mijlocasul român, nominalizat la cea mai tare pasă decisivă din "16-imi". Toate numele "grele" de pe listă

Alexandru Ivan Publicat: 28 februarie 2021, 6:50

Reclamă
Nicolae Stanciu a luat Europa League cu asalt! Mijlocasul român, nominalizat la cea mai tare pasă decisivă din "16-imi". Toate numele "grele" de pe listă

profimediaimages

Stanciu, meciuri bune în Europa League

Slavia Praga a produs marea surpriză din "16-imile" Europa League și a eliminat-o pe fosta campioană a Angliei, Leicester City. Cele două echipe au făcut doar o remiză albă în Cehia, dar Slavia s-a impus cu 2-0 în returul de pe King Power Stadium.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicoale Stanciu a fost decisiv pentru oaspeți. El semnat assist-ul de la golul de 1-0, iar UEFA a decis să-l recompenseze.

Nicolae Stanciu, nominalizat de UEFA la cea frumoasă pasă decisivă din Europa League

Stanciu a primit mingea în flancul stâng, într-o poziție incomodă. Mijlocașul român a centrat excelent, cu piciorul stâng, iar Lukas Provod n-a ratat în fața lui Kasper Schmeichel.

Nicolae Stanciu are concurență la titlul de cea mai tare pasă decisivă. Pe lista celor de la UEFA se mai află Bukayo Saka (Arsenal), Enock Mwepu (Salzburg) și Lorenzo Pellegrini (AS Roma). 

Reclamă

Pentru mijlocașul român a fost al șaselea assist din acest sezon și al doilea din Europa League. El a reușit să marcheze de cinci ori pentru Slavia, în toate competițiile.

Nicoale Stanciu, duel cu Ianis Hagi în "optimile" Europa League

Nicolae Stanciu și Ianis Hagi vor fi adversari în Slavia Praga – Rangers, din "optimile" Europa League. Fostul mijlocaș de la FC Vaslui și FCSB este nerăbdător să-l înfrunte pe "Fiul Regelui".

"Rangers este o echipă bună, va fi un meci important pentru noi și un test dificil. Dar este o tragere la sorți bună, e păcat că nu se joacă cu fani în tribune, ar fi fost o atmosferă extraordinară și la noi acasă, și la Glasgow. Abia aștept să joc împotriva lor, vor fi meciuri interesante", a spus Nicoale Stanciu.

Reclamă 4 / 0/3

Partida tur dintre cele două formații se va juca în Scoția, pe 11 martie. La numai o săptămână distanță va avea loc și returul de pe terenul Slaviei Praga, pe 18 martie. 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” Vezi toate știrile
Citește și