Închide meniul

Nicolae Stanciu a luat Europa League cu asalt! Mijlocasul român, nominalizat la cea mai tare pasă decisivă din "16-imi". Toate numele "grele" de pe listă

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 februarie 2021, 6:50

Nicolae Stanciu a luat Europa League cu asalt! Mijlocasul român, nominalizat la cea mai tare pasă decisivă din "16-imi". Toate numele "grele" de pe listă

profimediaimages

Stanciu, meciuri bune în Europa League

Slavia Praga a produs marea surpriză din "16-imile" Europa League și a eliminat-o pe fosta campioană a Angliei, Leicester City. Cele două echipe au făcut doar o remiză albă în Cehia, dar Slavia s-a impus cu 2-0 în returul de pe King Power Stadium.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicoale Stanciu a fost decisiv pentru oaspeți. El semnat assist-ul de la golul de 1-0, iar UEFA a decis să-l recompenseze.

Nicolae Stanciu, nominalizat de UEFA la cea frumoasă pasă decisivă din Europa League

Stanciu a primit mingea în flancul stâng, într-o poziție incomodă. Mijlocașul român a centrat excelent, cu piciorul stâng, iar Lukas Provod n-a ratat în fața lui Kasper Schmeichel.

Nicolae Stanciu are concurență la titlul de cea mai tare pasă decisivă. Pe lista celor de la UEFA se mai află Bukayo Saka (Arsenal), Enock Mwepu (Salzburg) și Lorenzo Pellegrini (AS Roma). 

Reclamă

Pentru mijlocașul român a fost al șaselea assist din acest sezon și al doilea din Europa League. El a reușit să marcheze de cinci ori pentru Slavia, în toate competițiile.

Nicoale Stanciu, duel cu Ianis Hagi în "optimile" Europa League

Nicolae Stanciu și Ianis Hagi vor fi adversari în Slavia Praga – Rangers, din "optimile" Europa League. Fostul mijlocaș de la FC Vaslui și FCSB este nerăbdător să-l înfrunte pe "Fiul Regelui".

"Rangers este o echipă bună, va fi un meci important pentru noi și un test dificil. Dar este o tragere la sorți bună, e păcat că nu se joacă cu fani în tribune, ar fi fost o atmosferă extraordinară și la noi acasă, și la Glasgow. Abia aștept să joc împotriva lor, vor fi meciuri interesante", a spus Nicoale Stanciu.

Reclamă 4 / 0/3

Partida tur dintre cele două formații se va juca în Scoția, pe 11 martie. La numai o săptămână distanță va avea loc și returul de pe terenul Slaviei Praga, pe 18 martie. 

Recomandări
  • Nicolae Stanciu, decisiv în Leicester - Slavia Praga 0-2
  • Românul, nominalizat la cea mai tare pasă decisivă

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și