Închide meniul

Andrea Pirlo, veste uriaşă pentru Radu Drăguşin. Românul are şanse mari să fie titular în Verona – Juventus

Antena Sport Publicat: 26 februarie 2021, 17:07

Reclamă
Andrea Pirlo, veste uriaşă pentru Radu Drăguşin. Românul are şanse mari să fie titular în Verona – Juventus

Profimedia

Andrea Pirlo, alături de Radu Drăguşin

Radu Drăguşin a primit o veste uriaşă din partea lui Andrea Pirlo. Românul are şanse mari să fie titular în meciul cu Verona. Chiar Pirlo a spus-o în contextul în care Bonucci şi Chiellini sunt accidentaţi, iar Danilo este suspendat după ce a primit al 5-lea cartonaş galben cu Crotone.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăgușin este clar o opțiune în apărare, ar putea juca din start. Mergem înainte, nu vorbesc despre cei care nu pot juca, vreau să văd la lucru pe cei care sunt apți de joc.
Singurul care revine este Rabiot după o suspendare, e bine că mai avem soluții la mijloc. Eu sunt în formă, dar nu pot intra! Aș fi jucat cu mare plăcere
”, a spus Andrea Pirlo, la conferința de presă.

Jurnaliştii italieni îl văd pe Radu Drăguşin titular cu Verona

Jurnaliştii de la Gazetta dello Sport îl văd pe Drăguşin drept singura opţiune viabilă pe care o are antrenorul bianconerilor la meciul cu Verona.

"Soluția firească este titularizarea lui Radu Drăgușin, fundaşul central născut în 2002 şi adus de la U22 la prima echipă. Românul a debutat deja atât în Cupa Italiei, în Liga Campionilor cu Dinamo Kiev și, pentru un minut, cu Genoa, în Serie A.

În aceste zile el îşi poate da acordul pentru reînnoirea pe cinci ani a contractului care expiră în iunie. Drăguşin are mulți pretendenți deja la ușă", se anunţă în sursa citată.

Reclamă

Dacă va semna o nouă înţelegere, Drăguşin are şansa de a câştiga un salariu uriaş. Juventus îi oferă un milion de euro pe an! Negocierile s-au prelungit pentru că fundaşul României U21 a cerut asigurări că va rămâne în lotul echipei de seniori şi că i se va da şansa să joace.

Drăguşin nu duce lipsă de oferte. Trei echipe din Anglia încearcă să îl convingă să semneze cu ele. Este vorba de Tottenham, Newcastle şi Crystal Palace.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
Vezi toate știrile
Citește și