Închide meniul

Erling Haaland, fabulos şi în afara terenului. "M-a inspirat Mbappe. L-am văzut reuşind hat-trick-ul cu Barcelona". Cifrele uriaşe ale celor doi atacanţi minune

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 februarie 2021, 6:43

Erling Haaland, fabulos şi în afara terenului. "M-a inspirat Mbappe. L-am văzut reuşind hat-trick-ul cu Barcelona". Cifrele uriaşe ale celor doi atacanţi minune

ProfimediaImages

Erling Haaland, inspirat de Kylian Mbappe

"Iubesc să joc în Champions League. Când l-am văzut pe Mbappe reuşind acel hat-trick ieri, am fost motivat suplimentar. Aşa că îi mulţumesc lui. A marcat câteva goluri frumoase şi am fost inspirat de el. Nu sunt în competiţie cu Mbappe", a spus Haaland după meciul cu Sevilla. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cifre incredibile pentru Kylian Mbappe şi Erling Haaland

Mbappe (22 de ani) e cotat la 180 de milioane de euro şi în această stagiune a marcat 21 de goluri în 29 de meciuri. 6 din ele au venit în Champions League. El şi-a mai trecut în cont şi 9 pase decisive în toate competiţiile. 

De partea cealaltă, Haaland (20 de ani) are o cotă de piaţă de 110 milioane de euro şi, în cele 24 de partide disputate în toate competiţiile acestui sezon, a marcat 25 de goluri (8 în Champions League). El a oferit şi 7 assist-uri. 

Erling Haaland, dorit de Real Madrid

Mino Raiola, unul dintre cei mai influenţi agenţi de jucători, poate face afacerea anului în fotbalul mondial. Starul celor de la Dortmund, Erling Haaland, poate ajunge la Real Madrid.

"Este tot timpul plăcut când cineva te doreşte", a mai spus Haaland, când a fost întrebat despre interesul pentru el al celor de la Real Madrid. Real Madrid e gata să ofere 90 de milioane de euro, plus încă doi jucători: Luka Jovic și Mariano Diaz. 

Reclamă

Erling Haaland, primul pe listă pentru noua conducere a Barcelonei

Cum Emili Rousaud și Joan Laporta sunt cei doi favoriți la poziție lăsată liberă de Bartomeu, fiecare promite ceva diferit: Laporta a subliniat faptul că îl va aduce înapoi pe Xavi, iar Rousaud susține că are toate cheile transferului lui Haaland.

"Știm toate condițiile și, dacă vom câștiga, în ziua următoare îl sunăm pe Mino Raiola și vom accepta toate acele condiții. L-am sfătuit deja în privința asta. Avem un proiect sportiv de clasă mondială, iar Emili Rousaud are un plan pentru a redresa situația nefericită de la Barcelona”, a precizat cel care ar putea ajunge vicepreşedintele catalanilor în mandatul lui Rousaud, Josep Maria Minguella.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și