Închide meniul

Erling Haaland, fabulos şi în afara terenului. "M-a inspirat Mbappe. L-am văzut reuşind hat-trick-ul cu Barcelona". Cifrele uriaşe ale celor doi atacanţi minune

Antena Sport Publicat: 18 februarie 2021, 6:43

Erling Haaland, fabulos şi în afara terenului. "M-a inspirat Mbappe. L-am văzut reuşind hat-trick-ul cu Barcelona". Cifrele uriaşe ale celor doi atacanţi minune

ProfimediaImages

Erling Haaland, inspirat de Kylian Mbappe

  • Erling Haaland, dublă de senzaţie în Sevilla - Borussia Dortmund 2-3
  • Kylian Mbappe a distrus-o pe Barcelona chiar pe Camp Nou

"Iubesc să joc în Champions League. Când l-am văzut pe Mbappe reuşind acel hat-trick ieri, am fost motivat suplimentar. Aşa că îi mulţumesc lui. A marcat câteva goluri frumoase şi am fost inspirat de el. Nu sunt în competiţie cu Mbappe", a spus Haaland după meciul cu Sevilla. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cifre incredibile pentru Kylian Mbappe şi Erling Haaland

Mbappe (22 de ani) e cotat la 180 de milioane de euro şi în această stagiune a marcat 21 de goluri în 29 de meciuri. 6 din ele au venit în Champions League. El şi-a mai trecut în cont şi 9 pase decisive în toate competiţiile. 

De partea cealaltă, Haaland (20 de ani) are o cotă de piaţă de 110 milioane de euro şi, în cele 24 de partide disputate în toate competiţiile acestui sezon, a marcat 25 de goluri (8 în Champions League). El a oferit şi 7 assist-uri. 

Reclamă

Erling Haaland, dorit de Real Madrid

Mino Raiola, unul dintre cei mai influenţi agenţi de jucători, poate face afacerea anului în fotbalul mondial. Starul celor de la Dortmund, Erling Haaland, poate ajunge la Real Madrid.

"Este tot timpul plăcut când cineva te doreşte", a mai spus Haaland, când a fost întrebat despre interesul pentru el al celor de la Real Madrid. Real Madrid e gata să ofere 90 de milioane de euro, plus încă doi jucători: Luka Jovic și Mariano Diaz. 

Reclamă

Erling Haaland, primul pe listă pentru noua conducere a Barcelonei

Cum Emili Rousaud și Joan Laporta sunt cei doi favoriți la poziție lăsată liberă de Bartomeu, fiecare promite ceva diferit: Laporta a subliniat faptul că îl va aduce înapoi pe Xavi, iar Rousaud susține că are toate cheile transferului lui Haaland.

"Știm toate condițiile și, dacă vom câștiga, în ziua următoare îl sunăm pe Mino Raiola și vom accepta toate acele condiții. L-am sfătuit deja în privința asta. Avem un proiect sportiv de clasă mondială, iar Emili Rousaud are un plan pentru a redresa situația nefericită de la Barcelona”, a precizat cel care ar putea ajunge vicepreşedintele catalanilor în mandatul lui Rousaud, Josep Maria Minguella.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Bani mulţi în noua ediţie a Ligii Campionilor! Sumele uriaşe la care visează Gigi Becali
Liga Campionilor • 25 mart., 18:08
Bani mulţi în noua ediţie a Ligii Campionilor! Sumele uriaşe la care visează Gigi Becali! Anunţul făcut de UEFA
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor
AntenaPLAY • 22 mart., 10:14
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!”