Închide meniul

Jurgen Klopp nu știe ce să mai facă! Liverpool, a treia înfrângere consecutivă în Premier League. Leicester, 3 goluri în doar 7 minute!

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 februarie 2021, 13:59

Jurgen Klopp nu știe ce să mai facă! Liverpool, a treia înfrângere consecutivă în Premier League. Leicester, 3 goluri în doar 7 minute!

profimediaimages

Leicester - Liverpool 3-1

Liverpool a deschis scorul în minutul 67, prin Mohamed Salah. Egipteanul a marcat din pasa lui Alexander Arnold și a ajuns la cota 17 în acest sezon. Salah este golgheterul din Premier League. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leicester City – Liverpool 3-1. Coșmar pentru Jurgen Klopp 

Campionii Angliei au crezut că vor pleca cu toate cele trei puncte de pe King Power Stadium, dar Leicester a avut o revenire uluitoare. James Maddison a egalat cu 12 minute înainte de final. Decarul “vulpilor” a punctat cu un șut la firul ierbii, care nu i-a dat nicio șansă lui Alisson. 

După gafele din etapa trecută cu Manchester City, brazilianul a comis-o din nou. El nu s-a coordonat cu Ozan Kabak la o minge trimisă peste fundașii centrali. Cei doi jucători de la Liverpool s-au ciocnit în disperarea de a respinge balonul. Jamie Vardy a profitat și a înscris în poarta goală. Era minutul 81.  

Doar patru minute mai târziu, Harvey Barnes a închis tabela la 3-1. Atacantul lui Leicester a zburdat pe lângă apărărea lui Liverpool și a înscris cu un șut plasat lângă stâlpul din dreapta porții lui Alisson. Leicester a răpus-o pe Liverpool în doar șapte minute! 

Liverpool, criză fără precedent cu Jurgen Klopp pe bancă 

Liverpool n-a mai pierdut trei partide consecutive, în Premier League, din noiembrie 2014. Atunci, “cormoranii” erau conduși chiar de actualul antrenor al lui Leicester, Brendan Rodgers.

Reclamă

Jurgen Klopp a fost instalat în octombrie 2015 la cârma lui Liverpool. În ultimele două sezoane, “cormoranii” n-au pierdut decât de patru ori în Premier League. De altfel, 2018/19, Liverpool a pierdut un singur meci în campionat. În acest sezon, elevii lui Klopp au deja șase înfrângeri.  

Pentru Liverpool urmează prima manșă din “optimile” Champions League cu RB Leipzig. Meciul se va disputa pe Puskas Arena, din cauza pandemiei. În condițiile în care titlul în Premier League pare compromis, Liverpool se va concentra pe câștigarea UEFA Champions League ca să-și salveze sezonul.  

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 Vezi toate știrile
Citește și