Închide meniul

Dezastru pentru Liverpool! City a făcut instrucție pe Anfield și a câștigat cu 4-1. Alisson s-a făcut de râs cu două gafe incredibile

Alexandru Ivan Publicat: 7 februarie 2021, 17:31

Reclamă
Dezastru pentru Liverpool! City a făcut instrucție pe Anfield și a câștigat cu 4-1. Alisson s-a făcut de râs cu două gafe incredibile

profimediaimages

Liverpool City 1-4

Criza de la Liverpool se adâncește și mai mult! “Cormoranii” n-au avut nicio șansa în fața lui Manchester City. Alisson s-a făcut de râs cu două gafe în stilul cu Karius.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool – City 1-4. Alisson s-a făcut de râs

Ilkay Gundogan putea deschise scorul în minutul 37, dar germanul a ratat de la 11 metri. El și-a luat revanșa după pauză și și-a trecut până la urmă numele pe lista marcatorilor. Liverpool a egalat prin Mohamed Salah din penalty, însă nu a fost de ajuns.

City a trecut în avantaj în minutul 73, grație aceluiași Gundogan. Alisson a degajat o minge direct la adversar, iar germanul nu a iertat din fața porții. Cu doar două minute mai devreme, John Stones a avut un gol anulat de var. 

City s-a dezlănțuit pe final și i-a umplut poarta de goluri lui Alisson. Sterling a marcat pentru 3-1 după o nouă eroare de începători a portarului lui Liverpool. Foden a închis tabela în minutul 83. 

Liverpool, a treia înfrângere consecutivă pe Anfield 

Liverpool a întrerupt în 2021 seria de invincibilitate pe Anfield. “Cormoranii” nu mai pierduseră acasă din aprilie 2017, dar totul s-a ruinat în mai puțin de trei săptămâni. Cu City, a fost al treilea eșec consecutiv pe teren propriu pentru Liverpool. Echipa lui Klopp mai pierduse cu Burnley și Brighton.  

Reclamă

De altfel, Manchester City nu a câștigat decât un singur meci din ultimele 29 de deplasări pe Anfield de dinaintea partidei de astăzi.  

Pentru Liverpool urmează meciul cu Leicester din etapa următoare. Șansele “cormoranilor” la titlu sunt aproape nule în acest moment. Elevii lui Klopp au căzut la 10 puncte în spatele liderului City, care are și un meci mai puțin disputat. 

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, “cetățenii” îsi vor continua marșul triumfal în etapa următoare împotriva lui Tottenham.  

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și