Închide meniul

Dezastru pentru Liverpool! City a făcut instrucție pe Anfield și a câștigat cu 4-1. Alisson s-a făcut de râs cu două gafe incredibile

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 februarie 2021, 17:31

Dezastru pentru Liverpool! City a făcut instrucție pe Anfield și a câștigat cu 4-1. Alisson s-a făcut de râs cu două gafe incredibile

profimediaimages

Liverpool City 1-4

Criza de la Liverpool se adâncește și mai mult! “Cormoranii” n-au avut nicio șansa în fața lui Manchester City. Alisson s-a făcut de râs cu două gafe în stilul cu Karius.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool – City 1-4. Alisson s-a făcut de râs

Ilkay Gundogan putea deschise scorul în minutul 37, dar germanul a ratat de la 11 metri. El și-a luat revanșa după pauză și și-a trecut până la urmă numele pe lista marcatorilor. Liverpool a egalat prin Mohamed Salah din penalty, însă nu a fost de ajuns.

City a trecut în avantaj în minutul 73, grație aceluiași Gundogan. Alisson a degajat o minge direct la adversar, iar germanul nu a iertat din fața porții. Cu doar două minute mai devreme, John Stones a avut un gol anulat de var. 

City s-a dezlănțuit pe final și i-a umplut poarta de goluri lui Alisson. Sterling a marcat pentru 3-1 după o nouă eroare de începători a portarului lui Liverpool. Foden a închis tabela în minutul 83. 

Liverpool, a treia înfrângere consecutivă pe Anfield 

Liverpool a întrerupt în 2021 seria de invincibilitate pe Anfield. “Cormoranii” nu mai pierduseră acasă din aprilie 2017, dar totul s-a ruinat în mai puțin de trei săptămâni. Cu City, a fost al treilea eșec consecutiv pe teren propriu pentru Liverpool. Echipa lui Klopp mai pierduse cu Burnley și Brighton.  

Reclamă

De altfel, Manchester City nu a câștigat decât un singur meci din ultimele 29 de deplasări pe Anfield de dinaintea partidei de astăzi.  

Pentru Liverpool urmează meciul cu Leicester din etapa următoare. Șansele “cormoranilor” la titlu sunt aproape nule în acest moment. Elevii lui Klopp au căzut la 10 puncte în spatele liderului City, care are și un meci mai puțin disputat. 

Reclamă 4 / 0/3

De cealaltă parte, “cetățenii” îsi vor continua marșul triumfal în etapa următoare împotriva lui Tottenham.  

Recomandări
  • Liverpool - City 1-4
  • Dezastru pentru "cormorani"

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și