Închide meniul

Will Grigg`s on fire! Cu cine a semnat atacantul făcut celebru de fanii nord-irlandezi, cu hitul de la Euro 2016

Antena Sport Publicat: 2 februarie 2021, 6:56

Reclamă
Will Grigg`s on fire! Cu cine a semnat atacantul făcut celebru de fanii nord-irlandezi, cu hitul de la Euro 2016

Twitter MK Dons

Will Grigg a semnat cu MK Dons

Vârful a mai jucat pentru echipa din liga a treia engleză (League One) şi în stagiunea 2014-2015, atunci când a marcat 22 de goluri în 50 de meciuri. El a fost acum împrumutat de Sunderland. El va fi noul număr nouă până la finalul sezonului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Internaţionalul nord-irlandez cu 127 de goluri marcate în carieră este cel care a contribuit în 2015 la promovarea lui MK Dons în liga a doua (Championship). "Sunt foarte fericit că m-am întors. Am iubit prima mea perioadă în care am jucat aici. Toată lumea care mă cunoaşte ştie că dacă voi primi pase bune, voi marca multe goluri", a spus Grigg.

Will Grigg a cântat melodia "Will Grigg's on fire"

În aprilie 2018, Wigan promova în Championship, iar Grigg a fredonat alături de jucători şi de fani celebrul "Will Grigg's on fire", cântat de suporterii Irlandei de Nord, în Franţa. 

Grigg a marcat în acea stagiune 18 goluri, iar totul legat de cântecul lui Will a început în mai 2016. Atunci, un fan Wigan a preluat melodia din anii 90 a lui Gala, "Freed from desire", şi i-a modificat versurile. Acesta a urcat-o pe Youtube, iar, după nici două luni, avea două milioane de vizualizări.

Reclamă

Chiar dacă suporterii Irlandei de Nord au cântat melodia pe tot parcursul Europeanului din 2016, Michael O'Neill nu l-a folosit niciun minut pe Will Grigg. "Cântecul e un lucru tare, dar să vin la acest turneu şi să nu joc deloc, ca jucător profesionist, e o mare dezamăgire", spunea Will Grigg. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:00 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și